Actualitate

A murit polițistul din Dej care s-a împușcat în cap. Bărbatul se afla în moarte cerebrală

Polițistul care s-a împușcat în sediul Poliției Dej, luni dimineața, imediat după ce a intrat în tură, a murit.

Polițistul care s-a împușcat în sediul Poliției Dej, luni dimineața, imediat după ce a intrat în tură, a decedat/ FOTO: depositphotos.com Polițistul care s-a împușcat în sediul Poliției Dej, luni dimineața, imediat după ce a intrat în tură, a decedat/ FOTO: depositphotos.com

 

 


Imediat după teribilul incident, polițistul a fost transportat la Spitalul Municipal Dej, în comă. Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul Militar din Cluj-Napoca.

 


Potrivit polițiștilor, bărbatul a decedat în această dimineață, la câteva minute după miezul nopții, scrie dejeanul.ro. Potrivit sursei citate, bărbatul era în moarte cerebrală.

Reamintim că bărbatul în vârstă de 39 de ani s-a împușcat în cap la câteva minute după ce a ajuns în sediul Poliției, chiar în fața colegului său cu care urma să facă schimb de tură.


Încă nu s-a stabilit dacă gestul acestuia are vreo legătură cu dosarul pe care fostul comandant al politiei Dej îl are la DNA pentru că se folosea de ofițerii de serviciu să se ponteze atunci când lipsea de la muncă. 

Acesta se afla printre politiștii care nu ar fi avut o relație foarte bună cu fostul comandant, Marton Elek, săltat de DNA pentru abuz în serviciu. Agentul ar fi fost obligat frecvent să ponteze ore suplimentare pentru şeful lui, chiar dacă acesta nu se afla la birou. Cum a refuzat de câteva ori ordinele, ofiţerul de serviciu s-ar fi trezit implicat şi într-o anchetă disciplinară, sub pretextul că nu a respectat obligaţia de a raporta către superiorul direct orice eveniment.


 

CITEȘTE ȘI:

Polițistul care s-a împușcat în cap era victimă în dosarul de corupție deschis de DNA. Bărbatul se află în comă la spital

Un polițist din Dej s-a împușcat cu arma din dotare. A fost grav rănit!

Ultimele Stiri
abonare newsletter