Ştiri din Transilvania

Student bătut și tâlhărit de 4 hoți, într-o stație de autobuz din Brașov. Agresorii au furat și dintr-un magazin

Un student din Brașov a fost bătut și tâlhărit de patru persoane, într-o stație de autobuz. Polițiștii i-au prins pe agresori după o săptămână.

Un student din Brașov a fost bătut și tâlhărit de alți patru persoane, într-o stație de autobuz/ Foto: depositphotos.com Un student din Brașov a fost bătut și tâlhărit de alți patru persoane, într-o stație de autobuz/ Foto: depositphotos.com

 

 


Trei tineri au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile şi un al patrulea a fost plasat în arest la domiciliu, fiind bănuiţi că ar fi agresorii unui student, pe care l-au atacat, în urmă cu o săptămână, într-o staţie RATBv şi pe care l-au deposedat de portofel.

 


Conform unui comunicat remis, sâmbătă, de IPJ Braşov, în urma investigaţiilor desfăşurate, poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit că doi dintre cei patru tineri ar fi făcut parte şi dintr-un alt grup, care, în aceeaşi noapte în care a fost atacat studentul, ar fi pătruns într-o societate comercială de unde au sustras bunuri în valoare de 30.000 de lei.

Cu ocazia investigaţiilor desfăşurate, o parte dintre bunurile sustrase de tineri au fost identificate chiar la persoanele suspecte, fiind recuperate, a menţionat sursa citată.


Toți cei patru agresori au fost arestați preventiv

Cei patru tineri, identificaţi ca fiind agresorii studentului, au fost, iniţial, reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele a trei dintre aceştia, iar pentru cel de-al patrulea, a decis măsura arestului la domiciliu.

În aceste cauze, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Braşov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt calificat” şi „tâlhărie calificată”.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bătaie într-un restaurant din Turda. Un bărbat de 40 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale

Bărbat din Arad, arestat după ce și-a omorât în bătaie un prieten. Cei doi erau beți

Ultimele Stiri
abonare newsletter