Actualitate

Bătaie într-un restaurant din Turda. Un bărbat de 40 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale

Miercuri seara a izbucnit un scandal la un restaurant din municipiul Turda. Patru persoane au fost implicate, iar în urma incidentului un bărbat a fost rănit.

Miercuri seara a izbucnit un scandal la un restaurant din municipiul Turda/ Foto: pixabay.com Miercuri seara a izbucnit un scandal la un restaurant din municipiul Turda/ Foto: pixabay.com

 

 


Un scandal a izbucnit miercuri seară, 1 februarie, într-un restaurant din municipiul Turda, județul Cluj.

 


Scandalul s-a terminat cu o bătaie, iar un bărbat de 40 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.


Cercetările au fost demarate în urma sesizării primite la data de 1 februarie, în jurul orei 21.50, referitoare la o stare coflictuală derulată în incinta unui local public din municipiu.

O persoană care ar fi fost agresată fizic a primit îngrijiri medicale de specialitate (…)Din cercetările preliminare rezultă implicarea a 4 persoane. Un bărbat de 40 de ani a necesitat îngrijirile medicale. Cercetarile se află în derulare”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj. 

CITEȘTE ȘI:

Bătaie cu bâte şi lopeţi într-o sală de jocuri. Patru bărbați au fost reținuți

Bătaie pe strada Piezișă! Un băiat de 16 ani a băgat în spital un bărbat de 38 de ani. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter