Social

O tânără de 28 de ani are nevoie de sânge! Se caută donatori

Apel la donare de sânge. O tânără de 28 de ani, internată la Spitalul Judeţean de Urgență Sibiu, are nevoie de sânge din orice grupă.

O tânără de 28 de ani, internată la Spitalul Judeţean de Urgență Sibiu, are nevoie de sânge din orice grupă. FOTO: Facebook/ Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj O tânără de 28 de ani, internată la Spitalul Judeţean de Urgență Sibiu, are nevoie de sânge din orice grupă. FOTO: Facebook/ Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj

 

 


Denisa-Daian Diac, o tânără de 28 de ani diagnosticată cu anemie aplastică, are nevoie urgentă de sânge. Cei care doresc să doneze o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguină din Cluj sau din Sibiu, indiferent de grupa sanguină.

 


Tânăra este internată la Spitalul Judeţean de Urgență Sibiu, Secția Hematologie, unde se află sub tratament şi are nevoie acută de transfuzie sanguină, de masă eritrocitară şi trombocitară.

„Apelăm la sprijinul potenţialilor donatori (cu orice grupă sanguină) pentru Denisa-Daiana DIAC, 28 de ani, diagnosticată cu anemie aplastică, care este internată la Spitalul Judeţean de Urgență Sibiu, Secția Hematologie, unde se află sub tratament şi are nevoie acută în perioada imediat următoare de transfuzie sanguină, de masă eritrocitară şi trombocitară”, este apelul familiei tinerei.


Donarea de sânge se face în beneficiul pacientei Denisa-Daiana DIAC la Centrul de Transfuzie Sanguină – Spitalul de Urgență Sibiu de pe strada Izvorului, zilnic, în intervalul orar 07:30 – 13:00 (acces din Bulevardul Corneliu Coposu, Sibiu) sau la Centrul de Transfuzie Sanguină din Cluj-Napoca de pe strada Nicolae Bălcescu numărul 18, de luni până vineri de la 07:30 - 13:30. Programările online pe site-ul DONORIUM au prioritate.

CITEȘTE ȘI:

Campanie de donare de sânge organizată de UBB Cluj. Sângele unui donator poate salva 3 vieţi

Ultimele Stiri
abonare newsletter