Ştiri din Transilvania

Unul dintre copiii loviți pe trecerea de pietoni de un șofer beat a murit la spital

Unul dintre copiii călcați miercuri seară pe o trecere de pietoni din Petroșani de un șofer beat a murit la spitalul din localitate.

6 copii au fost loviți de o mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la locul accidentului/ Foto: ISU Hunedoara 6 copii au fost loviți de o mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la locul accidentului/ Foto: ISU Hunedoara

 

 


Un copil de 11 ani, care a făcut parte din grupul celor şase minori ce au fost accidentaţi miercuri seara pe o trecere de pietoni din Petroşani, a murit joi în spitalul din localitate, unde era internat pe secţia de Terapie Intensivă.

 


Micuții sunt fotbaliști în cadrul secțiilor de juniori a clubului Jiul Petroșani. Aceștia se întorceau de la serbarea de final de an organizată de echipă. 

Clubul și-a arătat îndurerea față de copii implicați în accident și totodată disprețul față de tânărul șofer. Oficialii clubului îndeamnă oamenii să își păstreze mintea limpede pentru a nu mai ajunge la tragedii de acest gen: „Nu doar în perioada sărbătorilor, ci în fiecare zi, păstraţi-vă mintea trează şi apelaţi la coerenţă, pentru că poate salva vieţi!”
 


Autorul accidentului, un tânăr de 19 ani, din Aninoasa, se urcase la volan după ce consumase băuturi alcoolice, nu avea permis de conducere şi a fugit de la locul faptei.

Tânărul bănuit de producerea acestui eveniment rutier a fost identificat, în scurt timp, pe raza oraşului Aninoasa. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.


După decesul minorului, cercetările au fost extinse pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului unui eveniment rutier fără încuviinţarea poliţiştilor, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

CITEȘTE ȘI:


6 copii au fost loviți de o mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul era băut, fără permis și a fugit de la locul accidentului

Accident mortal pe strada Oașului. O femeie a murit lovită de un TIR

 

Şase copii cu vârstele cuprinse între 11 şi 14 ani au fost accidentaţi grav, miercuri seara, pe o trecere de pietoni din municipiul Petroşani. Șoferul bănuit de comiterea faptei este un tânăr de 19 ani, din Aninoasa, care a urcat băut şi fără permis la volan, fugind de la locul faptei.

Trei dintre copiii accidentaţi au fost transportaţi, în timpul nopţii, la un spital din Timişoara, iar ceilalţi au rămas internaţi la Spitalul de Urgenţă din Petroşani.

 

CITEȘTE ȘI:

Accident grav în județul Cluj. Un bărbat a murit și altul a fost transportat de urgență la spital. FOTO

Doi tineri au murit în urma unui accident tragic în Sibiu. Autoturismul în care se aflau a intrat sub un tir

Ultimele Stiri
abonare newsletter