Actualitate

Accident mortal pe strada Oașului. O femeie a murit lovită de un TIR

Accident îngrozitor petrecut pe strada Oașului. O femeie în vârstă de 68 de ani a murit lovită de un TIR

Polițiștii și echipajele SMURD prezente la fața locului /FOTO: captură ecran Info Trafic Cluj Napoca - Facebook Polițiștii și echipajele SMURD prezente la fața locului /FOTO: captură ecran Info Trafic Cluj Napoca - Facebook

 

 


Accidentul de pe strada Oașului a avut loc în decursul zilei de miercuri. O femeie în vârstă de 68 a incercat traversarea neregulamentară a străzii în timp ce semaforul era roșu. Aceasta a fost călcată de un TIR care circula pe drum. Victima a fost transportată la spital, însă a murit în urma rănilor suferite. Conducătorul auto a fost testat pentru alcolemie însă testele au reieșit negative.

 


 

„La data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 10.35, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada Oașului, la intersecție cu strada Piața Liebknecht din municipiul Cluj-Napoca, unde un autocamion ar fi acroșat un pieton.


Polițiștii rutieri au intervenit de urgență la evenimentul semnalat, unde au constat că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Sălaj, în timp ce conducea un autocamion, pe direcția Piața Gării spre Bulevardul Muncii, ar fi surprins și accidentat o femeie în vârstă de 68 de ani, care se afla în traversarea părții carosabile pe culoarea roșie a semaforului electric.

Din nefericire, în urma incidentului a rezultat decesul femeii.


Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat IPJ Cluj.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.


Sursa video: Info Trafic Cluj-Napoca/Facebook

CITEȘTE ȘI:

Doi tineri au murit în urma unui accident tragic în Sibiu. Autoturismul în care se aflau a intrat sub un tir

Bărbat mort într-un accident rutier pe centura de ocolire a Clujului

Ultimele Stiri
abonare newsletter