Ştiri din Transilvania

Bărbat din Baia Mare, reţinut pentru că a obligat o tânără să se prostitueze şi i-a ţinut fiica în condiţii inumane

Un bărbat din Baia Mare a fost reţinut de către poliţişti după ce ar fi obligat o tânără de 27 de ani să se prostitueze şi i-ar fi ţinut fiica, în vârstă de aproape trei ani, în condiţii precare.

Un bărbat din Baia Mare a fost reţinut de către poliţişti după ce ar fi obligat o tânără de 27 de ani să se prostitueze şi i-ar fi ţinut fiica, în vârstă de aproape trei ani, în condiţii precare/ FOTO: IPJ Satu Mare Un bărbat din Baia Mare a fost reţinut de către poliţişti după ce ar fi obligat o tânără de 27 de ani să se prostitueze şi i-ar fi ţinut fiica, în vârstă de aproape trei ani, în condiţii precare/ FOTO: IPJ Satu Mare

 

 


Un bărbat din Baia Mare a fost reţinut de către poliţişti după ce ar fi obligat o tânără de 27 de ani să se prostitueze şi i-ar fi ţinut fiica, în vârstă de aproape trei ani, în condiţii precare, informează vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

 


Potrivit sursei citate, bărbatul a obţinut foloase materiale de pe urma activităţii femeii.

„Totodată (...), bărbatul o ţinea în condiţii precare pe minora, de 2 ani şi 10 luni, a tinerei, afectându-i acesteia dezvoltarea fizică şi intelectuală. În cadrul activităţii, au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, pe raza judeţului Maramureş, emise de un judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Satu Mare”, precizează IPJ.


Faţă de două persoane au fost emise mandate de aducere la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, iar un bărbat de 46 de ani a fost reţinut.

„Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost ridicate şi indisponibilizate bunuri constând în: 20 grame de materie vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a fi cannabis, 1 pistol air soft, 524 bile, 2 telefoane mobile şi 2 cartele telefonice. Faţă de un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Baia Mare, organele de cercetare ale poliţiei judiciare din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare au emis ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore”, arată IPJ Satu Mare.


Bărbatul este cercetat pentru proxenetism şi rele tratamente aplicate minorului. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

 

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat din Câmpia Turzii, reținut după ce s-a lăudat cu armele pe care le deține într-un live pe Facebook

Bărbat din Cluj-Napoca, REȚINUT după ce a furat mâncare de 800 de lei dintr-un magazin

Bărbat reţinut de poliţişti după ce a uitat într-un autobuz o sacoşă cu două pistoale

abonare newsletter