Actualitate

Un bărbat din Câmpia Turzii, reținut după ce s-a lăudat cu armele pe care le deține într-un live pe Facebook

Un bărbat din Câmpia Turzii a fost reținut, după ce s-a lăudat pe internet cu armele pe care le deținea ilegal.

Arhivă Foto Arhivă Foto

 

Bărbatul de 32 de ani a amenințat că va utiliza armele și muniția pe care o deține în public și a amenințat mai multe instituții publice.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„La data de 24 februarie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj și al polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în municipiul Câmpia Turzii, pentru documentarea activității infracționale a unui bărbat de 32 de ani, din Câmpia Turzii. Din cercetări a reieșit faptul că la data de 19 februarie a.c., cel în cauză ar fi realizat un material video pe o platformă de socializare în mediul online, afirmând faptul că deține arme și muniții pe care le va folosi în public, totodată, adresând cuvinte și expresii jignitoare la adresa instituțiilor publice. Cu ocazia perchezițiilor efectuate nu au fost identificate bunuri care să fie interzise la deținere.”, a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii l-au reținut pe cel în cauză pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

CITEȘTE ȘI:

Bătaie în plină stradă, în Apahida. Un bărbat a fost bătut de alți patru. Agresorii au fost reținuți

Bătaie în trafic între o femeie și un bărbat în Câmpia Turzii! Șoferul, băut și drogat la volan

Ultimele Stiri
abonare newsletter