Ştiri din Transilvania

Un bărbat a accidentat mortal o femeie de 70 de ani și a abandonat-o pe marginea drumului

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a accidentat mortal o femeie și a abandonat-o pe marginea drumului.

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a accidentat mortal o femeie și a abandonat-o pe marginea drumului/ FOTO: depositphotos.com Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a accidentat mortal o femeie și a abandonat-o pe marginea drumului/ FOTO: depositphotos.com

 

 


O femeie de 70 de ani din Hoghilag a fost accidentată mortal, duminică seara, pe pe DJ 142E, la ieșirea din localitatea Hoghilag spre Dumbrăveni. Bărbatul care a lovit-o cu mașina a fugit de la locul accidentului, dar a fost găsit la scurt timp de către oamenii legii, acasă, în Dumbrăveni, scrie mesageruldesibiu.ro

 


„În această seară (duminică seară - n.red.), în jurul orei 19,15, prin apel 112, IPJ Sibiu a fost sesizat în legătură cu faptul că, pe DJ 142E, la ieşirea din localitatea Hoghilag spre Dumbrăveni, la marginea părţii carosabile, se află o persoană, posibil decedată”, a IPJ Sibiu.

Potrivit reprezentantei IPJ Sibiu, în urma cercetărilor efectuate s-a constatat că este vorba despre o femeie în vârstă de 70 de ani, din Hoghilag, decedată în urma producerii unui accident rutier. 


„La faţa locului nu au fost identificate vehiculul şi conducătorul auto implicat în eveniment. Din investigaţiile desfăşurate de către poliţiştii rutieri, s-a reuşit în scurt timp identificarea conducătorului auto, precum şi a vehiculului condus. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Dumbrăveni, depistat la domiciliu. În momentul producerii accidentului, bărbatul se afla la volanul unui microbuz transport marfă”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală privind „săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş, să fie stabilite toate circumstanţele exacte în care s-a produs acest accident rutier”


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident pe Autostrada A3 Transilvania, la Gilău. Trei răniți, transportați la spital - FOTO/VIDEO

Un taximetrist a murit și patru clienți au fost grav răniți, într-un accident cu un autobuz, în Capitală

Accident cu două mașini, în Jucu. Două persoane au ajuns la SPITAL - FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter