Național

Un taximetrist a murit și patru clienți au fost grav răniți, într-un accident cu un autobuz, în Capitală

Un șofer de taxi a murit și cei patru clienți din mașină au fost răniți, în urma impactului cu un autobuz, în București.

Un taximetrist a murit și patru clienți au fost grav răniți, într-un accident cu un autobuz. FOTO: INFO TRAFIC ROMANIA Un taximetrist a murit și patru clienți au fost grav răniți, într-un accident cu un autobuz. FOTO: INFO TRAFIC ROMANIA

 

 


Taximetristul a decedat pe loc, iar cei patru pasageri din autoturism au fost răniţi, sâmbătă seară, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un autobuz, pe bulevardul Regina Maria din Capitală. Potrivit informațiilor de pe Info Trafic România, accidentul a avut loc, sâmbătă seară, în jurul orei 22.45.

 


„Din informaţiile preliminare, conducătorul unui autoturism taxi care circula pe bd.Regina Maria dinspre str. 11 Iunie ar fi pierdut control asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autobuz din cadrul Societăţii de Transport Bucureşti, care circula din sensul opus”, a anunțat Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Un mort și patru răniți în accident

Șoferul taxiului a decedat, iar cei patru pasageri aflaţi în autoturism au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.


„Se efectuează cercetarea la faţa locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul de circulaţie”, au mai precizat polițiștii. La locul accidentului au intervenit şase echipaje SMURD, două autospeciale de stingere şi un echipaj de descarcerare. 

Medicii au găsit trei persoane conștiente şi două inconștiente, toate fiind ocupante ale autoturismului. La scurt timp după impactul cu autobuzul, taxiul a luat foc. 


În autobuz nu erau călători, iar șoferul nu a fost rănit.

CITEȘTE ȘI:

20 noiembrie - Ziua mondială de comemorare a victimelor accidentelor de circulaţie. România, țara UE cu cele mai multe accidente grave

Ultimele Stiri
abonare newsletter