Ştiri din Transilvania

Un tânăr a murit după ce a ajuns cu mașina într-o casă. Victima nu avea permis. FOTO

Un tânăr fără permis a murit în noaptea de duminică spre luni, după ce a intrat cu mașina într-o casă.

Un tânăr fără permis a murit în noaptea de duminică spre luni, după ce a intrat cu mașina într-o casă/ FOTO: presasm.ro Un tânăr fără permis a murit în noaptea de duminică spre luni, după ce a intrat cu mașina într-o casă/ FOTO: presasm.ro

 

 


Un tânăr de 28 de ani a murit, în noaptea de duminică spre luni, după ce a intrat într-o casă cu maşina pe care o conducea fără a avea permis, pe DN 19, în localitatea Răteşti, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

 


„Din primele verificări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un tânăr, de 28 de ani, ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un imobil. Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că persoana în cauză nu deţinea permis de conducere. În urma evenimentului, a rezultat decesul tânărului”, precizează informarea transmisă de reprezentanţii IPJ Satu Mare.

La faţa locului au intervenit nouă cadre militare cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare.

Victima a fost scoasă inconştientă din autoturism şi predată unui echipaj de ambulanţă care a transportat-o la spital, unde a decedat ulterior.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. 

CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV în Bologa între un TIR și o dubiță. 4 bărbați au fost răniți și circulația este blocată. FOTO

Accident mortal în Suceava! Un bărbat a murit și alți doi au fost răniți. FOTO

Accident în P-ța Karl Liebknecht! Două persoane au fost rănite. „Se circulă cu viteză de autostradă!” FOTO

abonare newsletter