Ştiri din Transilvania

Copil de 2 ani mușcat de câine în Bistrița, operat de urgență în Cluj! Stăpânul animalului s-a ales cu dosar penal

Un copil de 2 ani a fost mușcat de un câine periculos în Bistrița și transferat de urgență la spital în Cluj-Napoca. Băiatul a fost operat, iar acum medicii îl supraveghează.

Un băiat de 2 ani a fost mușcat de un câine periculos în Bistrița. A fost transferat la un spital din Cluj / Foto: depositphotos.com Un băiat de 2 ani a fost mușcat de un câine periculos în Bistrița. A fost transferat la un spital din Cluj / Foto: depositphotos.com

 

 


Un incident tragic a avut loc pe o stradă din Bistrița, în timp ce o bătrână era cu nepotul său, în vârstă de doar 2 ani, la plimbare, potrivit site-ului bistriteanul.ro.

 


Un câine amstaff periculos a ieșit din curtea unei case și l-a atacat pe băiat. Animalul l-a mușcat de coapsă și testicul, iar copilul a ajuns inițial la UPU Pediatrie Bistrița, fiind ulterior transferat la Cluj.

„În cazul băiețelului mușcat de câine s-a intervenit chirurgical. E încă internat pe secția chirurgie pediatrică, unde urmează tratament local și general. Este monitorizat în paralel cu colegii de la Boli Infecțioase. Starea sa este general bună și nu e nevoie de internare pe ATI!” a declarat, pentru bistriteanul.ro, purtătorul de cuvânt al Clinicii de Pediatrie Cluj, Daniela Dreghiciu.


După incident, stăpânul câinelui a fost amendat, iar polițiștii au deschis un dosar penal pe numele său. Animalul a fost luat și depus într-un adăpost.

Ce s-a întâmplat cu băiatul de 2 ani nu ar fi primul incident de acest fel în care câinele respectiv era implicat. Bistrițenii îl știau pe acest animal ca „un câine care atacă tot ce-apucă”.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Iubitorii de animale din Cluj strâng mâncare și donații pentru câinii și pisicile fără stăpân. Tu cum poți ajuta?

Elev de 13 ani, internat în spital după ce a fost ÎNJUNGHIAT la școală în pauza dintre ore

abonare newsletter