Național

Elev de 13 ani, internat în spital după ce a fost ÎNJUNGHIAT la școală în pauza dintre ore

Un elev de 13 ani a fost înjunghiat de un coleg de școală mai mare, în pauza dintre ore, în județul Galați. Băiatul a ajuns la spital cu răni la abdomen și antebraț.

Un elev a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de un coleg de școală în pauza dintre ore / Foto: depositphotos.com Un elev a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de un coleg de școală în pauza dintre ore / Foto: depositphotos.com

 

 


Un elev de 13 ani a ajuns la spital, cu răni la abdomen şi antebraţ, după ce a fost înjunghiat de un coleg de 14 ani în pauza dintre ore, la Şcoala Gimnazială din Movileni, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

 


Potrivit sursei citate, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată, marţi, de directorul unei unităţi de învăţământ din comuna Movileni cu privire la faptul că, în pauza dintre orele de curs, un elev ar fi fost lovit de un altul cu un cuţit tip briceag.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci care au ajuns în scurt timp la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă şi au stabilit faptul că în pauza dintre orele de curs, a izbucnit un conflict spontan între doi elevi, de 13, respectiv 14 ani, din clasele a VII-a şi a VIII-a, ambii cu domiciliile în comuna Movileni”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.


În timpul conflictului dintre cei doi, elevul de 14 ani ar fi scos un briceag şi l-ar fi înjunghiat pe celălalt copil în abdomen şi în antebraţ. Minorul de 13 ani a fost a fost transportat la Spitalul de Copii din Galaţi, unde a rămas internat pentru a primi îngrijiri medicale.

În cauză a fost constituit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Peste 26% dintre elevi abandonează școala înainte de clasa a XII-a. Vezi situația din Cluj și fiecare județ din România

Trei eleve de 14 ani au ajuns la spital după ce au consumat droguri la școală în pauză

Ultimele Stiri
abonare newsletter