Actualitate

Tânărul care a agresat un polițist în Cămărașu, arestat pentru 30 de zile. I-a dat un pumn în față și a fugit

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că a lovit un polițist în Cămărașu, în timpul unui scandal care a pornit de la un eveniment la care muzica era dată prea tare.

Tânărul  care a agresat un polițist în Cămărașu, arestat pentru 30 de zile / Foto: depositphotos.com Tânărul care a agresat un polițist în Cămărașu, arestat pentru 30 de zile / Foto: depositphotos.com

 

 


În urmă cu câteva zile a avut loc un scandal mare în Cămărașu, pornit de la un eveniment la care muzica era dată prea tare.

 


Atunci, un tânăr de 24 de ani, din comuna Cămărașu, județul Cluj a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore după ce a agresat fizic un agent de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida.

El s-a apropiat de agenții de poliție prezenți la fața locului și l-a lovit cu pumnul în zona feței pe unul dintre ei. Apoi a fugit de la fața locului.


Tânărul a fost cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj și a fost prezentat în cursul zilei de azi, 27 septembrie, magistraților judecătoriei Gherla.

Magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.


 

Mai multe detalii despre incident aici:


Scandal de PROPORȚII în Cămărașu! Polițiștii au tras focuri de armă după ce au fost agresați. Totul a pornit de la muzica dată prea tare

 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Femeie, bătută de un bărbat în centrul municipiului Cluj-Napoca! Poliția îl caută pe agresor

Tânărul mort în accidentul de pe Moților era implicat în trafic cu etnobotanice. A fost arestat în dosarul Uioreanu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter