Ştiri din Transilvania

Un bărbat s-a ales cu dosar penal, după ce și-a făcut singur o trecere de pietoni

Un bărbat din comuna bistriţeană Salva s-a ales cu dosar penal după ce a desenat din proprie iniţiativă o trecere de pietoni pe Drumul Naţional 17C.

Un bărbat din comuna bistriţeană Salva s-a ales cu dosar penal după ce a desenat din proprie iniţiativă o trecere de pietoni pe Drumul Naţional 17C/ Foto: pixabay.com Un bărbat din comuna bistriţeană Salva s-a ales cu dosar penal după ce a desenat din proprie iniţiativă o trecere de pietoni pe Drumul Naţional 17C/ Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat de 35 de ani din comuna bistriţeană Salva s-a ales cu dosar penal după ce a trasat din proprie iniţiativă o trecere de pietoni pe Drumul Naţional 17C, potrivit buletinului de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

 


Poliţiştii au fost sesizaţi, în data de 7 octombrie, despre apariţia marcajelor respective pe carosabil şi au trecut la verificări.

„În fapt, pe Drumul Naţional 17 C, pe raza localităţii Salva, ar fi fost trasate pe carosabil, fără autorizare, mai multe linii albe, asemănătoare marcajului de trecere pentru pietoni, de natură să inducă în eroare participanţii la trafic. Bănuit de comiterea faptelor este un localnic, în vârstă de 35 de ani”, se arată în informarea transmisă de IPJ Bistriţa-Năsăud.


Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud continuă cercetările în acest caz, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul comiterii infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice. 

 

CITEȘTE ȘI:

Bărbat din Cluj, prins la volan de polițiști cu permis fals. S-a ales cu dosar penal

Mercurul din termometru i-a adus dosar penal. Ce a pățit o femeie care practica vrăjitoria

UPDATE. Un bărbat de 32 de ani A MURIT după ce căzut de la etajul 4. S-a deschis dosar penal

Ultimele Stiri
abonare newsletter