Ştiri din Transilvania

Bărbat, ATACAT de URS în Sibiu. Autoritățile au trimis mesaje RO-ALERT

Un bărbat a fost rănit de un urs, vineri, în localitatea Porumbacu de Sus din judeţul Sibiu. În zonă a fost transmis un mesaj RO-ALERT, cetăţenii fiind atenţionaţi că a fost semnalată prezenţa unui urs.

Un bărbat a fost rănit de un urs, vineri, în localitatea Porumbacu de Sus din judeţul Sibiu/ Foto: pixabay.com Un bărbat a fost rănit de un urs, vineri, în localitatea Porumbacu de Sus din judeţul Sibiu/ Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat a fost rănit de un urs, vineri, în localitatea Porumbacu de Sus din judeţul Sibiu, autorităţile transmiţând un mesaj RO-ALERT locuitorilor din zonă cu privire la acest pericol.

 


„Două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, au intervenit de urgenţă în localitatea Porumbacu de Sus pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat care a fost atacat de un urs. Echipajele sosite la faţa locului acordă îngrijiri medicale bărbatului care are plăgi muşcate la nivelul membrelor inferioare”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani se afla la o stână, aproape de zona împădurită. El a fost transportat, conştient, la un spital din municipiul Sibiu.


Sursa citată precizează că în zonă a fost transmis un mesaj RO-ALERT, cetăţenii fiind atenţionaţi că a fost semnalată prezenţa unui urs.

„Evitaţi zona, rămâneţi în locuinţe! Păstraţi distanţa faţă de animal şi nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acesta sau să îl hrăniţi. Fără să vă expuneţi pericolului, protejaţi animalele din gospodărie”, se arată în mesajul ISU Sibiu.


 

CITEȘTE ȘI:

O căprioară a fost atacată de câini, în Hunedoara. Animalul a rămas blocat într-un tunel de cale ferată. FOTO

Un câine a fost atacat de un ciobănesc fugit dintr-o curte în comuna Feleacu: „Bă, aici nu ești la Cluj!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter