Ştiri din Transilvania

Mașini avariate pe A1 Sebeș – Sibiu din cauza unei gropi. Trafic restricționat pentru astuparea gropii

Trafic restricționat până luni, pe Autostrada A1 Sebeș – Sibiu, din cauza gropilor săpate în șosea de ploaie.

Mașini avariate pe A1 Sebeș – Sibiu din cauza unei gropi. Trafic restricționat pentru astuparea gropii. FOTO: Depositphotos.com Mașini avariate pe A1 Sebeș – Sibiu din cauza unei gropi. Trafic restricționat pentru astuparea gropii. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Traficul este restricționat, până luni, pe autostrada A1 Sebeș – Sibiu, în zona localității Săliște, județul Sibiu, din cauza gropilor săpate în șosea de ploaie.

 


​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale Autostrăzii A1 Sibiu – Sebeș, între kilometrii 272+500 de metri – 273, în zona localității Săliște, județul Sibiu, pe sensul de mers Sebeș către Sibiu, din cauza gropilor apărute în carosabil, în urma ploilor abundente din ultima perioadă.

Închiderea temporară a traficului pe aceste benzi este estimată până luni, zona fiind semnalizată corespunzător.


„Reduceți viteza de deplasare în zona lucrărilor, asigurați-vă foarte bine înainte de schimbarea benzii de mers și semnalizați din timp această intenție, acordând multă atenție manevrelor efectuate”, recomandă polițiștii..

Mai mulţi şoferi au reclamat pe rețelele de socializare faptul că şi-au avariat maşinile înainte ca zona să fie semnalizată.


FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

20 de MORȚI și peste 100 de RĂNIȚI pe drumurile Clujului, anul acesta. Viteza excesivă și traversările ilegale, principalele cauze

Ultimele Stiri
abonare newsletter