Ştiri din Transilvania

Tânăr de 22 de ani, reținut după ce a înjunghiat un bărbat pe stradă. Victima se află în stare GRAVĂ la spital

Un tânăr de 22 de ani din Bistrița, a fost reținut de polițiști după ce ar fi înjunghiat un bărbat pe o stradă din municipiu. Victima a ajuns în stare gravă la spital unde a fost operat.

Un tânăr de 22 de ani din Bistrița, a fost reținut de polițiști după ce a înjunghiat un bărbat pe o stradă din municipiu/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un tânăr de 22 de ani din Bistriţa, acuzat că ar fi înjunghiat un bărbat de 30 de ani pe o stradă din municipiu, în cursul zilei de vineri, a fost reţinut de polițiști şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, potrivit datelor transmise sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

 

„La data de 27 august, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a tânărului de 22 de ani, din Bistriţa, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, urmând să fie prezentat, în cursul zilei de astăzi (sâmbătă - n. red. ), Tribunalului Bistriţa-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă”, a comunicat IPJ Bistrița-Năsăud.


Cel înjunghiat a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. 

 


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Minor de 16 ani, arestat după ce a înjunghiat un bărbat care i-a lovit tatăl. Totul ar fi pornit de la o melodie cântată la un botez

Un bărbat a omorât o fetiță și o femeie, în Bacău! Le-a înjunghiat mortal, după care s-a sinucis

Ultimele Stiri
abonare newsletter