Ştiri din Transilvania

O femeie care și-a lăsat copiii în casă fără mâncare și căldură zile întregi a ajuns după închisoare. Mama vindea cadourile copiilor

O femeie de 39 de ani din județul Alba Iulia a fost condamnată la 8 ani de închisoare pentru rele tratamente aplicate minorului. Femeia și-a abandonat copiii de mai multe ori.

Femeia a fost condamnată la 8 ani de închisoare/ Foto: depositphotos.com Femeia a fost condamnată la 8 ani de închisoare/ Foto: depositphotos.com

 

 


Femeia și-a neglijat copiii timp de mai mulți ani, până când cazul a ajuns în atenția polițiștilor.

 


Femeia care este mamă a trei copii pleca de acasă mai multe zile, fără a le lăsa mâncare sau căldură. 

Aceasta avea trei copii, cel mai mare fiind în vârstă de 5 ani la momentul comiterii faptelor. Copiii au trăit acest calvar până în 2017, când femeia a ajuns la închisoare pentru o altă faptă, iar cazul a ajuns în atenția celor de la Direcția Generală de Asistență Socială, scrie adevarul.ro.


Ajutoarele pentru copii erau vândute

Cazul și mai șocant este că femeia ar fi vândut toate ajutoarele pe care le primea pentru creșterea copiilor.

Mai mult, copiii erau agresați verbal și fizic deseori de către mamă. Magistrații Judecătoriei Aiud au condamnat-o pe femeie la închisoare pentru infracțiunea de rele tratamente aplicate minorilor.


Deoarece mai avea și alte condamnări, prin contopirea pedepselor, s-a ajuns la 8 ani și 10 zile de închisoare cu executare. Femeia nu a contestat hotărârea, astfel încât aceasta a rămas definitivă, fiind pusă în executare de către polițiști.

 


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Copilă de 14 ani, convinsă să se prostitueze în mai multe orașe, inclusiv în Cluj. Au folosit metoda „touring”

Proxeneți și cămătari arestați la Cluj! Au amenințat chiar și o minoră

Ultimele Stiri
abonare newsletter