Ştiri din Transilvania

INGENIOS. Cum încearcă orădenii să scape de mașinile parcate pe trotuare? - FOTO

Orădenii, sătui de mașinile parcate pe trotuare, au găsit o metodă inedită prin care să împiedice șoferii să mai parcheze ilegal.

INGENIOS. Cum încearcă orădenii să scape de mașinile parcate pe trotuare? FOTO: www.ebihoreanul.ro

 

 


Locuitorii unei străzi din centrul municipiului Oradea au montat jardiniere cu flori pentru a împiedica şoferii să îşi parcheze maşinile pe trotuarul şi aşa îngust. Orădenii au luat această măsură pentru că altfel trotuarul devenea impracticabil, iar pietonii erau obligaţi să coboare în şosea, scrie Bihoreanul.

 


Orădenii, sătui de mașinile parcate pe trotuare, au găsit o metodă inedită prin care să împiedice șoferii să mai parcheze ilegal. FOTO: www.ebihoreanul.ro

„Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Oradea aplaudă această iniţiativă şi le mulţumeşte locuitorilor de pe strada George Coşbuc, invitându-i pe aceştia la un dialog direct cu Compartimentul Spaţii Verzi Urbane, Facilităţi de Agrement şi Sport, care se oferă să le acorde consiliere şi sprijin în ceea ce priveşte amenajarea jardinierelor şi chiar punerea la dispoziţie de plante pentru amenajarea lor’’, a transmis miercuri Primăria Oradea, printr-un comunicat de presă.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, pe lângă utilitatea practică, jardinierele puse de orădeni oferă beneficiul unei mici oaze de verdeaţă într-un spaţiu 100% construit.

CITEȘTE ȘI:

Vineri începe Khetane, festivalul comunitar din zona Pata Rât. De la concerte, la expoziții și prezentări de modă

abonare newsletter