Ştiri din Transilvania

Copil de 8 ani, lovit pe trecerea de pietoni. Șoferul a părăsit locul accidentului

Un minor de 8 ani a fost lovit pe o trecere de pietoni din Bistrița-Năsăud de un şofer de 23 de ani cu permis de Spania, care a părăsit locul accidentului.

Minorul a ajuns la spital/ Foto: Inspectoratul de Politie Judetean Cluj - Facebook Minorul a ajuns la spital/ Foto: Inspectoratul de Politie Judetean Cluj - Facebook

 

Un copil de 8 ani care traversa regulamentar o stradă din municipiul Bistriţa a fost acroşat miercuri seara de un şofer de 23 de ani cu permis de Spania, care a părăsit locul accidentului, potrivit buletinului de presă remis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.


 

Băieţelul a suferit câteva contuzii şi a fost transportat la spital pentru investigaţii amănunţite.


Purtătorul de cuvânt al IPJ, Crina Sîrb, a precizat, pentru Agerpres, că poliţiştii au identificat numărul maşinii implicate în accident şi proprietarul, care, în acte, era o femeie.

Aceasta a declarat că îi vânduse maşina tânărului de 23 de ani, astfel că şoferul, care ajunsese deja la Beclean, la aproximativ 40 de kilometri distanţă de Bistriţa, a fost contactat telefonic şi chemat la sediul Poliţiei, pentru audieri.


„La data de 10 august, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii Biroului Rutier Bistriţa au identificat un tânăr de 23 de ani, din Bistriţa, bănuit că ar fi fost implicat într-un accident rutier, părăsind locul producerii acestuia. Accidentul a fost sesizat ieri, în jurul orei 18,50, prin 112. În urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că, în municipiul Bistriţa, în apropierea unei treceri pentru pietoni, un minor care se deplasa pe lângă bicicletă a fost acroşat de un autoturism, iar conducătorul auto a plecat de la faţa locului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, în urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că deţine permis de conducere valabil, eliberat de autorităţile din Spania”, se precizează în comunicatul Poliţiei.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă


 

CITEȘTE ȘI:

Șofer timișorean, „blocat” în Cluj de zile bune: „Stau în mașină”. Poliția i-a luat plăcuțele și ar refuza să i le înapoieze, deși a atacat procesul verbal în instanță

ACCIDENT pe drumul Cluj-Oradea, între un TIR și un Mercedes. Un sofer a rămas încarcerat - FOTO

Accident teribil în judeţul Cluj. Un microbuz s-a răsturnat şi a rupt o ţeavă de gaz

Ultimele Stiri
abonare newsletter