Ştiri din Transilvania

Un șofer beat și drogat a băgat 5 oameni în spital, când fugea de poliție. A gonit cu 125 km/h pe străzile din Sibiu

Un bărbat circula cu 125 km/h când fugea de poliție pe străzile din Sibiu. În timpul urmăririi, șoferul a rănit cinci persoane.

Un șofer beat și drogat a băgat 5 oameni în spital, când fugea de poliție / Foto: mesageruldesibiu.ro Un șofer beat și drogat a băgat 5 oameni în spital, când fugea de poliție / Foto: mesageruldesibiu.ro

 

 


Bărbatul care fugea de polițiști e din Oradea și, la momentul respectiv, era beat și drogat.

 


În timp ce era fugărit de Poliție, șoferul a lovit o mașină în care se aflau cinci persoane.

„Pe Şoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au filmat şi înregistrat cu aparatul radar un autoturism care rula cu viteza de 125km/h în zona de limitare  a vitezei la maxim 50 km/h. Şoferul maşinii, având direcţia de deplasare spre Cristian, nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor rutieri, continuându-şi deplasarea, iar pe str. XIII intersecţie cu str. XII din Cristian a efectuat manevra de depăşire neregulamentara si a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar”, a transmis IPJ Sibiu, sâmbătă dimineaţă.


În urma testării cu aparatul etilometru, în cazul șoferului orădean rezultatul a fost de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe Drugtest a fost pozitiv la 2 substanțe psihoactive, scrie mesageruldesibiu.ro.

În urma accidentului rutier au fost răniți cei doi șoferi și 3 pasageri din mașina condusă de tânărul din Cristian.


Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducere unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

Toate cele cinci victime, cu vârste cuprinse între 14 şi 27 de ani, au fost transportate la spital, conform news.ro.

CITEȘTE ȘI:

Accident în Mărtinești! Impactul a fost produs între două mașini și o limuzină. FOTO

Incendiu la o mașină pe A3, direcția Gilău-Turda. O femeie, consultată de echipajul SMURD. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter