Ştiri din Transilvania

Scandal la Târgul de Fete de pe Muntele Găina. Certuri şi înjurături. Au intervenit jandarmii

Peste 2.500 de persoane au participat în prima zi a Târgului de Fete de pe Muntele Găina. Jandarmii au intervenit într-un scandal izbucnit între șase persoane care s-au certat și s-au înjurat.

sursa foto Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cîmpeni sursa foto Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cîmpeni

 

„Duminică, 17 iulie, la ora 02.00, şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 39 de ani, toţi din judeţul Bihor, s-au certat şi s-au înjurat, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, acutizate de consumul excesiv de alcool. Intervenţia oportună a echipajului de jandarmerie a prevenit escaladarea violenţei şi a prevenit apariţia unor vătămări corporale. Iniţiatorul scandalului a fost sancţionat cu amendă în valoare de 250 de lei, iar ceilalţi cu avertisment scris”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Alba.


De asemenea, un părinte a fost amendat cu 250 de lei pentru că nu şi-a supravegheat corespunzător copilul minor, iar acesta, împreună cu doi prieteni, a incendiat un adăpost sezonier de animale, mai spun jandarmii.

„Totodată, prietenii minorului, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 250 de lei, pentru instigarea şi participarea la acţiunile minorului”, conform comunicatului Jandarmeriei Alba despre acțiunile din prima zi a Târgului de Fete de la Găina.

CITEȘTE ȘI:

Vestitul Târg de Fete de la Muntele Găinii revine în această săptămână. Meșteri populari din Cluj, prezenți la eveniment

Organizatorii au făcut anunțul. Ce se întâmplă cu vestitul Târg de Fete de pe Muntele Găina?

Tânăr de 23 de ani, reținut după ce a lovit intenționat o altă mașină. Totul a pornit de la o ceartă

Ultimele Stiri
abonare newsletter