Actualitate

Tânăr de 23 de ani, reținut după ce a lovit intenționat o altă mașină. Totul a pornit de la o ceartă

Un tânăr de 23 de ani a fost reținut de polițiștii clujeni după ce a lovit intenționat o mașină care staționa pe strada Laminoriștilor din Câmpia Turzii.

Tănărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive/ Foto: depositphotos.com Tănărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive/ Foto: depositphotos.com

 

Tănărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.


 

„La data de 13 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au reținut pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din același municipiu, cercetat în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și distrugere.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


În fapt, la data de 12 iunie a.c., în jurul orei 03.20, pe fondul unor discuții contradictorii, tânărul este bănuit că ar fi acroșat în mod intenționat un autoturism care staționa pe strada Laminoriștilor, în interiorul căruia se afla o conducătoare auto în vârstă de 22 de ani și alte două persoane.

În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de azi, tănărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat de 49 ani, la un pas să ardă de viu după ce a încercat să aprindă focul cu benzină

Accident cu 4 mașini în Negreni! Un tânăr de 21 de ani primește îngrijiri medicale de urgență. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter