Ştiri din Transilvania

Doi băieți și o fată de 20 de ani, acuzați că au ucis un vârstnic în Arad. Încercau să-i jefuiască apartamentul

Doi băieți și o fată, cu vârste până în 20 de ani, au fost acuzați că au omorât un vârstnic în timp ce încercau să-i jefuiască apartamentul.

Doi băieți și o fată de 20 de ani, acuzați că au ucis un vârstnic în Arad / Foto: Poliția Română Facebook Doi băieți și o fată de 20 de ani, acuzați că au ucis un vârstnic în Arad / Foto: Poliția Română Facebook

 

 


Doi băieţi şi o fată din Arad, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, sunt acuzaţi că au ucis în bătaie un vârstnic, în noaptea de 10 spre 11 iulie, după ce acesta i-a surprins în timp ce încercau să-i jefuiască apartamentul.

 


„În urma investigaţiilor efectuate în cauză a rezultat că la data de 11 iulie 2022, în locuinţa sa situată în cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex masculin (numitul G.S.), în vârstă de 87 de ani care prezenta multiple leziuni traumatice la nivelul capului, membrelor şi toracelui, iar camerele apartamentului prezentau urme de răvăşire. Din locuinţă au fost sustrase două telefoane mobile şi sume de bani”, se arată miercuri, într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Potrivit sursei citate, în noaptea de 10 spre 11 iulie cei trei suspecţi s-au deplasat la locuinţa victimei, despre care aveau cunoştinţă că locuieşte singură, în scopul de a sustrage bunuri şi au pătruns în apartamentul acesteia, prin escaladarea geamului de la baie.


„După ce au intrat în apartament au început să caute după sume de bani. Auzind gălăgie, victima s-a trezit,i-a surprins pe cei trei în apartament şi a început să ţipe. În acel moment suspecţii au început să-l lovească cu brutalitate în diferite zone ale corpului, cerându-i să spună unde sunt banii. Suspecţii au continuat să lovească victima până a căzut la podea. La plecare suspecţii au sustras 2 telefoane mobile şi suma de aproximativ 800 lei”, se mai arată în comunicat.

În cauză a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei trei suspecţi.

CITEȘTE ȘI:

Primele concluzii ale comisiei de anchetă în cazul morţii româncei ucisă de rechin în Egipt

Judecătorii din Cluj, șocați de cazul unei mame care a încercat să își omoare copiii: „Pedeapsa e prea blândă”

Etichete: ucis varstnic jaf baiat fata
Ultimele Stiri
abonare newsletter