Actualitate

Judecătorii din Cluj, șocați de cazul unei mame care a încercat să își omoare copiii: „Pedeapsa e prea blândă”

Judecătorii clujeni au fost șocați de cazul unei mame care a fost condamnată la 9 ani de închisoare pentru că încercat să își omoare copiii. Femeia i-a obligat să bea detergent și i-a înjunghiat.

Judecătorii din Cluj, șocați de cazul unei mame care a încercat să își omoare copiii / Foto: depositphotos.com Judecătorii din Cluj, șocați de cazul unei mame care a încercat să își omoare copiii / Foto: depositphotos.com

 

 


O femeie din Bobâlna, județul Cluj, care și-a înjunghiat copiii de 6 și 8 ani în urmă cu un an a fost condamnată definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, scrie clujust.ro.

 


Pe lângă faptul că femeia și-a înjunghiat copiii cu intenția de a-i omorî, încercând să-i însceneze crima socrului său, aceasta i-a obligat pe cei mici să bea detergent de haine. La momentul respectiv, ea se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

Judecătorii clujeni au fost șocați de acest caz și au notat în motivare că pedeapsa pe care femeia a primit-o a fost „prea blândă”, însă nu au putut să o majoreze fiindcă Parchetul nu a atacat hotărârea de la fond.

Citește mai multe detalii pe clujust.ro.


____

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Femeie din Cluj care și-a înjunghiat copiii, condamnată la 9 ani de închisoare. I-a obligat și să bea detergent

Doi medici străini s-au bătut într-un apartament din Cluj-Napoca. Unul dintre ei și-a înjunghiat rivalul

abonare newsletter