Ştiri din Transilvania

Accident grav pe A1, în Arad. 11 persoane au ajuns la spital, între care un bebeluș de 4 luni

Un accident grav a avut loc duminică în Arad între două microbuze care circulau pe autostrada A1. În urma impactului, 11 persoane au fost rănite și transportate la spital, între care și un bebeluș de patru luni.

11 victime au ajuns la spital, după un accident pe A1/ Foto: aradon.ro 11 victime au ajuns la spital, după un accident pe A1/ Foto: aradon.ro

 

 


Două microbuze, între care unul cu pasageri, s-au ciocnit, duminică seară, pe autostrada A1. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad a transmis că accidentul a avut loc în jurul orei 22:00, între Nădlac şi Pecica.

 


Unsprezece persoane au fost transportate la spital în urma accidentului produs, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„În urma accidentului au rezultat 11 victime, conştiente, cooperante, cu diverse traumatisme”, a informat ISU.


Între victime se află un copil de patru luni, stare acestuia fiind stabilă.

Pompierii au luat măsuri pentru prevenirea unui incendiu, din cauza unor scurgeri de carburant din rezervorul unuia dintre microbuzele avariate.


Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad anunţase că un microbuz a intrat în spatele celuilalt şi "în urma impactului au fost rănite uşor mai multe persoane, numărul celor transportate la spital urmând a fi stabilit de echipajele medicale".

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările producerii coliziunii.

Traficul a fost blocat, coloana de maşini fiind de aproximativ 1,5 kilometri, potrivit poliţiştilor.

La locul accidentului au fost trimise o autospecială pentru transport victime multiple, două echipaje SMURD; o autospecială de stingere cu apă si spumă şi un echipaj de descarcerare.
 

CITEȘTE ȘI:

Acoperișul unei case din localitatea Deușu a fost lovit de trăsnet. Două autospeciale ISU Cluj intervin

Un tânăr de 26 de ani, arestat preventiv după ce a furat un telefon de 1.000 de lei

Ultimele Stiri
abonare newsletter