Actualitate

Tânăr de 22 de ani, condamnat la ÎNCHISOARE după ce a tăiat pe față un taximetrist din Gherla. Victima a rămas cu cicatrici

Un tânăr care în urmă cu un an a tăiat pe față un taximetrist în Fizeșu Gherlii a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Cluj la 7 ani de închisoare.

Tânăr de 22 de ani, condamnat la ÎNCHISOARE după ce a tăiat pe față un taximetrist din Gherla. Victima a rămas cu cicatrici Tânăr de 22 de ani, condamnat la ÎNCHISOARE după ce a tăiat pe față un taximetrist din Gherla. Victima a rămas cu cicatrici

 

 


Tânărul de 22 de ani, care, în 19-20 februarie 2021, a atacat cu cuțitul un taximetrist în timpul cursei la Fizeșu Gherlii, a fost condamnat definitiv la pedeapsa de 7 ani închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor, scrie clujust.ro.

 


După ispășirea pedepsei de 7 ani de închisoare, tânărul va trebui să îi plătească taximetristului 150.000 de lei daune morale și 2 ani de zile nu va avea dreptul să se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimă.

 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


În urma incidentului din februarie 2021, taximetristul a rămas cu o cicatrice vizibilă pe față.

„Chiar dacă numărul de zile de îngrijiri medicale nu a fost ridicat, persoanei vătămate i-au fost cauzate mai multe leziuni, dintre care cea mai vizibilă este aceea de la nivelul feței (…) Dacă lovitura aplicată de inculpat nu era de intensitate ridicată, nu ar fi rezultat plaga tăiată care traversează obrazul drept al persoanei vătămate și care a necesitat mai multe cusături”, se arată în actele depuse la dosar.


Citește întreaga știre pe clujust.ro.

 

CITEȘTE ȘI:

Bărbatul care a tăiat pe față un taximetrist din Gherla a fost prins!

Fosta amantă a unui bărbat, condamnată de CA Cluj pentru hărțuirea soției. A sunat-o de sute de ori

Ultimele Stiri
abonare newsletter