Ştiri din Transilvania

Un adolescent a ajuns în instanță după ce a încercat să își VIOLEZE verișoara. I-a pus cuțitul la gât

Un adolescent de 17 ani a încercat să o violeze pe verișoara lui primară, în vârstă de 16 ani, punându-i cuțitul la gât. Curtea de Apel Oradea a dispus măsura asistării zilnice timp de șase luni, să nu se apropie de ea și să-i plătească daune morale de 25.000 lei, scrie clujust.ro

 

 


Potrivit clujust.ro, adolescentul în vârstă de 17 ani și-a chemat verișoara la el acasă și a încercat să o violeze sub amenințarea cuțitului.

„M-a amenințat și mi-a pus cuțitul respectiv la gât, spunându-mi următoarele: Te omor dacă nu stai! După care m-a întins din nou pe pat, a încercat să se dezbrace de pantaloni, dar văzând că nu cedez și că mă opun a renunțat și mi-a zis următoarele: Te las să pleci cu condiția să nu afle nimeni și dacă spui cuiva îți omor familia (...) mi-a dat telefonul care se afla pe respectiva comodă pus de el, iar eu am ieșit din casa cestuia mergând în grabă spre domiciliul meu”, se arată în actele depuse la dosar.


În urma cercetărilor Curtea de Apel Oradea a schimbat sentința, atât pe latură penală, cât și civilă.

„Deși fapta este una foarte gravă, Curtea va manifesta clemență față de inculpat și îi va da o șansă acestuia să își termine studiile. Cu toate acestea apreciem că inculpatul trebuie mult mai îndeaproape supravegheat, astfel încât să fie controlat comportamentul său”, se arată în motivarea Curții de Apel.


Citește articolul integral pe clujust.ro 

CITEȘTE ȘI:

Canalul de YouTube al tânărului care a înjunghiat o femeie în Cluj este plin de VIOLENȚĂ EXTREMĂ

Ultimele Stiri
abonare newsletter