Sport

CFR Cluj s-a înțeles cu Farul Constanța pentru un nou transfer. „Feroviarilor” li se alătură un jucător spaniol

Cluburile CFR 1907 Cluj și Farul Constanța au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Jefté Betancor în Gruia, a anunţat campioana României, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Un nou transfer în Gruia/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA Un nou transfer în Gruia/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

 

Anunțul oficial al transferului a fost făcut de campioana ultimelor cinci sezoane din Liga 1 prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook.


 

Jucătorul de fotbal Jefté Betancor, în vârstă de 28 de ani, a evoluat sezonul trecut pentru Farul Constanța, fiind golgheterul echipei, dar și cel de al doilea marcator al Ligii 1 cu 16 goluri înscrise în 35 de meciuri. 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„Cluburile CFR 1907 Cluj și Farul Constanța au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Jefté Betancor în Gruia!

Fotbalistul de 28 de ani a evoluat în sezonul precedent pentru Farul Constanța, fiind golgheterul echipei, dar și cel de-al doilea marcator al Ligii 1 cu 16 goluri înscrise în 35 de meciuri!


Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!”, a transmis campioana pe pagina sa de Facebook.

Atacantul spaniol a mai jucat, în ţara natală, la Hercules Alicante, Ontinyent, Tenerife B, Eldense, Union Viera, Badajoz, Las Palmas B, Arandina, San Fernando, precum şi la formaţiile austriece Stadl-Paura, Mattersburg, Vorwaerts Steyr şi SV Ried.


Acesta este al şaselea transfer efectuat de CFR Cluj, după fundaşul croat Karlo Brucic (FC Koper/Slovenia), fundaşul croat Denis Kolinger (Vejle BK/Danemarca), mijlocaşul croat Karlo Muhar (Lech Poznan/Polonia), mijlocaşul danez Vito Hammershoy-Mistrati (Randers FC/Danemarca) şi fundaşul german Christopher Braun (FC Botoşani), transfer perfectat în iarnă.

 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a bifat un nou transfer. Campioana României a împrumutat un internațional croat de 2 metri

Ulrich Meleke a plecat gratis de la CFR Cluj. Campioana a pierdut 350.000 de euro

Cu cine poate juca CFR Cluj în turul al doilea preliminar al Champions League? „Feroviarii” își pot reîntâlni coșmarul

abonare newsletter