Sport

CFR Cluj a bifat un nou transfer. Campioana României a împrumutat un internațional croat de 2 metri

Cluburile de fotbal CFR 1907 Cluj şi Velje BK au ajuns la un acord privind împrumutul internaţionalului croat Denis Kolinger în Gruia până la finalul sezonului 2022/23, a anunţat campioana României, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Cluburile de fotbal CFR 1907 Cluj şi Velje BK au ajuns la un acord privind împrumutul internaţionalului croat Denis Kolinger în Gruia/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA Cluburile de fotbal CFR 1907 Cluj şi Velje BK au ajuns la un acord privind împrumutul internaţionalului croat Denis Kolinger în Gruia/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

 

Fundaşul central de 1,99 m a evoluat în mare parte a carierei sale în ţara natală, la NK Zagreb şi NK Lokomotiva Zagreb, iar în ultimul an şi jumătate a fost căpitanul echipei daneze Velje BK.


 

Acesta este al doilea transfer pe care îl face CFR Cluj din Danemarca în această vară, după ce l-a adus pe mijlocaşul danez Vito Hammershoy-Mistrati de la Randers FC.
 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 



CFR a ajuns la cinci transferuri perfectate pentru sezonul viitor, după fundaşul croat Karlo Brucic de la FC Koper, mijlocaşul croat Karlo Muhar de la Lech Poznan şi fundaşul german Christopher Braun (FC Botoşani), transfer perfectat în iarnă.

CFR mai are trei croaţi în lot, portarul Karlo Letica şi atacanţii Gabriel Debeljuh şi Marko Dugandzic.


 

CITEȘTE ȘI:

Ulrich Meleke a plecat gratis de la CFR Cluj. Campioana a pierdut 350.000 de euro

Cu cine poate juca CFR Cluj în turul al doilea preliminar al Champions League? „Feroviarii” își pot reîntâlni coșmarul

CFR Cluj a avut noroc la tragerea sorți din Champions League! Campioana întâlnește un adversar modest

Ultimele Stiri
abonare newsletter