Sport

Recepție organizată în cinstea promovării echipei „U” Cluj în Liga 1. Boc: „Echipa a reușit să revină pe prima scenă a fotbalului românesc”

U Cluj a revenit în Liga 1 după mai bine de 7 ani după ce a învins echipa Dinamo București la sfârșitul lunii mai. Cu această ocazie a fost organizată o recepție pentru sărbătorirea promovării.

Emil Boc alături de Erik Lincar, antrenorul U Cluj/ Foto: Facebook - Emil Boc Emil Boc alături de Erik Lincar, antrenorul U Cluj/ Foto: Facebook - Emil Boc

 

Emil Boc a ținut să-i felicite personal în cadrul unei recepții pe jucătorii, stafful tehnic de la Universitatea Cluj și pe cei care au susținut în acești ani echipa.


„Astăzi, în cadrul unei recepții organizate la Casino Centrul de Cultura Urbana din Parcul Central, am sărbătorit promovarea «U» în prima ligă a fotbalului românesc, alături de stafful tehnic, Universitățile clujene, sponsorii și colaboratorii echipei. 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Cu această ocazie le-am mulțumit rectorilor universităților clujene și sponsorilor pentru sprijinul și încrederea acordată proiectului FC Universitatea Cluj. După 7 ani de când «U» a pornit din nou la drum din liga a 4-a, echipa a reușit să revină pe prima scenă a fotbalului românesc. Meritul a fost în mare măsură al stafful tehnic și al jucătorilor, însă sprijinul constant oferit de comunitate, universități și sponsori a contribuit din plin la această performanță. 


Am transmis de asemenea că pentru a ne menține în Liga 1 și pentru a performa avem în continuare nevoie de susținere și de implicare. Urmărim realizarea unui proiect «de jos în sus», prin crearea unei baze sportive pentru copii și juniori, pentru crearea unui mediu propice dezvoltării sportive și profesionale, în spiritul fair-play-ului dar și al competiției. Sunt sigur că sponsorii și universitățile clujene se vor implica și de acum înainte cu aceeași dedicare în proiectul «U»”, a transmis primarul Emil Boc.

De asemenea, edilul Clujului a ținut să amintească de faptul că atât „U” Cluj, cât și CFR Cluj trebuie susținute și respectate.


„Repet, atât FC Universitatea Cluj cât și Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA Cluj trebuie susținute și respectate. Avem la Cluj-Napoca șansa de a avea două echipe puternice, la fel ca Milano, Manchester sau Roma. Le urez celor de la CFR Cluj mult succes în continuare!

Totodată, pentru a avea cu adevărat o echipă puternică, este nevoie și de sprijinul suporterilor, care pot face diferența atât la meciurile de acasă, cât și în deplasare. „U” este o stare de spirit, un simbol local, iar comunitatea clujeană a fost mereu lângă echipă, și la bine și la greu. 


Felicitări întregii echipe FC Universitatea Cluj, în special domnului Radu Constantea și domnului Erik Lincar! Mult succes în noul sezon! Haide U!”, a adăugat edilul.

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj revine după 7 ani în Liga 1 de fotbal. Dinamo București a retrogradat pentru prima oară în istorie

Boc a sărbătorit promovarea în vestiarul lui „U”. Ce le-a transmis jucătorilor după meci. VIDEO

Emil Boc, în culmea fericirii după promovarea lui „U”: „Totul a fost pe teren. Nu a fost niciun pic de suspiciune”

Ultimele Stiri
abonare newsletter