Sport

Boc felicită U-BT Cluj pentru că și-a păstrat titlul: „Băieții noștri merită tot respectul!” FOTO

Emil Boc îi felicită pe jucătorii de la U-BT Cluj-Napoca pentru victoria din meciul cu Voluntari, care i-a ajutat să-și păstreze titlul de campioană.

Emil Boc felicită U-BT Cluj pentru că și-a păstrat titlul / Foto: Facebook - Emil Boc Emil Boc felicită U-BT Cluj pentru că și-a păstrat titlul / Foto: Facebook - Emil Boc

 

 


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, spune că la „capătul unui sezon excepțional, băieții noștri merită tot respectul nostru”:

 


„U-BT Cluj-Napoca e din nou campioana României la baschet! Felicitări!!

U-BT Cluj-Napoca s-a impus cu scorul de 3-1 la general în finala Ligii Naționale de baschet și păstrează astfel titlul în oraș! La capătul unui sezon excepțional, după ce au fost aproape de final 4 Basket Champions League și după 2 meciuri disputate cu 10.000 de fani în tribune, băieții noștri merită tot respectul nostru!!!


Suntem mândri de voi!”, a transmis Emil Boc echipei de baschet.

ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a câştigat al patrulea său titlu de campioană naţională, după ce a învins-o pe CSO Voluntari cu scorul de 85-74 (12-18, 25-22, 21-21, 27-13), joi, în deplasare, în al patrulea meci al finalei Ligii Naţionale de baschet masculin.

CITEȘTE ȘI:

Victorie spectaculoasă pentru U-BT Cluj în meciul cu CSO Voluntari! „Studenții” și-au păstrat titlul în Liga Națională. VIDEO

CFR Cluj transferă din Italia! Dan Petrescu își dorește un atacant

Ultimele Stiri
abonare newsletter