Sport

Dan Petrescu a dat replica după ce a fost acuzat că a înjurat FCSB: „Ce trebuia să facem, să spunem poezii?”

Dan Petrescu a replicat după ce a fost acuzat că i-a înjurat pe cei de la FCSB la sărbătoarea titlului din Gruia.

Petrescu, nemulțumit de atitudinea fanilor din România. FOTO: CFR Cluj Facebook Petrescu, nemulțumit de atitudinea fanilor din România. FOTO: CFR Cluj Facebook

 

Dan Petrescu a declarat la emisiunea Digi Sport Special că nu a înjurat echipa FCSB, singurii care au făcut-o fiind jucătorii lui CFR Cluj. Antrenorul campioanei a mai adăugat că nu înțelege care este problema și a declarat că nu avea cum să îi oprească pe jucători în momentele de euforie.


 



„Eu nu înțeleg ce trebuia să facem, să spunem poezii, să cântăm imnul „Deșteaptă-te române?”. Dacă se zice ceva de Steaua, eu nu pot să zic nimic. Nu am cântat nimic. Nu pot să cânt împotriva Stelei. Am făcut istorie acolo, am jucat finală de Champions League, am fost căpitan, golgheterul României de acolo. Pot să uit eu de asta? Nu puteam să îi domolesc. Ce să le zic? „Tăceți din gură”?”, a spus Petrescu.

Antrenorul lui CFR Cluj este supărat și pe comportamentul fanilor din România. El susține că este înjurat pe toate stadioanele din România.


„Eu sunt înjurat pe toate stadioanele din minutul unu până în minutul 95. De ce nu dați și asta? De ce pe toate stadioanele e înjurat Dan Petrescu? La Craiova e la fel. Eu am făcut istorie și mă înjură toată țara. De ce? Mi-am dat viața pentru țara asta ca să mă înjure? De ce mă înjură? Nu le fac nimic și mă înjură. Am antrenat în Rusia, Polonia, China, nu zicea nimeni nimic. De când m-am întors, mă înjură toți. La meciul cu Rapid, de la Mioveni, au rămas 10.000 de oameni să mă înjure. Vreți să fiu calm, dar pe mine mă înjură toată țara. Trebuie să înțelegeți de ce am reacțiile astea. Noi suntem într-o țară unde nu respectăm pe nimeni. Nu am ce să îmi reproșez mie. Și la Urziceni mă înjurau toți. Îi bat pe toți, de asta mă înjură. Nimeni nu suportă că iau eu campionate pe bandă rulantă. Au toți boală pe mine” - Dan Petrescu.

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, criticat de un fost coleg: „Cum ar fi să nu te duci la serviciu? Nu am văzut niciun antrenor important să facă așa ceva”

Dan Petrescu pune condiții! Anunț drastic la petrecerea de titlu: „Investiți sau plec iar!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter