Sport

Dan Petrescu, criticat de un fost coleg: „Cum ar fi să nu te duci la serviciu? Nu am văzut niciun antrenor important să facă așa ceva”

Dan Petrescu nu a fost prezent la meciul FCSB – CFR Cluj 3-1 și a fost penalizat de Ilie Dumitrescu, fostul său coleg.

Dan Petrescu a fost criticat de Ilie Dumitrescu după ultimul meci din sezonul 2021/2022. FOTO: CFR Cluj 1907 Facebook Dan Petrescu a fost criticat de Ilie Dumitrescu după ultimul meci din sezonul 2021/2022. FOTO: CFR Cluj 1907 Facebook


Dan Petrescu a anunțat că are probleme de sănătate și nu va participa la meciul cu FCSB, dar oamenii din lumea fotbalului îl acuză pe antrenorul campioanei de comoditate.

 

 „Cum e să nu te duci la serviciu? Nu mai avea nicio miză. Dar cum era dacă nu transmiteam meciul și să spunem: «Nu mai avea miză, pe cine mai interesează?». În general, trebuie să participi la eveniment. Vorbim de fișa postului. Cred că au fost ceva discuții pe tema a ce s-a scandat, probabil că a evitat să intre în contact cu fanii. Profesional, chiar am vrut să mă uit dacă s-a întâmplat asta la vreun antrenor important din campionatele mari, chiar și din România. Eu nu-mi aduc aminte de un antrenor important să facă așa ceva, dar fiecare își asumă. În momentul în care iei o decizie ca asta, îți asumi, da?”, a declarat Ilie Dumitrescu.


Petrescu a încercat să evite un conflict

Dan Petrescu nu a participat la meciul cu FCSB și pentru a nu da curs unui conflict iscat între el și „roș-albaștrii”. Tehnicianul campioanei a înjurat echipa adversă la sărbătoarea de titlu și urma să fie primit cu ostilitate la Buzău.

De altfel, fanii lui FCSB nu l-au uitat pe antrenorul lui CFR și l-au înjurat la disputa de la Buzău.

CITEȘTE ȘI:

Înfrângere pentru CFR Cluj în ultima etapă a sezonului. Campionii, învinși cu 3-1 de FCSB. VIDEO

CFR Cluj trimite rezervele la meciul cu FCSB din ultima etapă. Cum va arăta formula de joc

Ultimele Stiri
abonare newsletter