Sport

U-BT Cluj joacă astăzi cu Pitești pentru un loc în finala campionatului. CSO Voluntari, prima echipă calificată în ultimul act

U-BT Cluj-Napoca a câștigat primele două meciuri cu BCM Pitești, iar un nou succes obținut astăzi în Trivale poate trimite echipa lui Mihai Silvășan în finala Ligii Naționale.

Meciul trei dintre U-BT Cluj-Napoca și Pitești se va disputa de la ora 18:00. FOTO: U-BT Cluj-Napoca Meciul trei dintre U-BT Cluj-Napoca și Pitești se va disputa de la ora 18:00. FOTO: U-BT Cluj-Napoca


Campionii României nu au întâmpinat emoții până acum în seria cu argeșenii. În primul joc, trupa lui Mihai Silvășan s-a impus cu scorul de 98-73. Ulterior, alb-negrii i-au depășit pe adversari cu 113-68. De menționat faptul că echipa condusă de Tudor Costescu s-a deplasat la Cluj-Napoca fără patru jucători de bază, iar veștile nu sunt deloc bune pentru piteșteni.

Antrenorul celor de la Pitești a dat de înțeles  la conferința de presă premergătoare jocului că în continuare echipa are probleme medicale, dar fără să spună exact ce jucători vor absenta la meciul trei.


Meciul trei dintre U-BT Cluj-Napoca și Pitești se va disputa de la ora 18:00 și va putea fi urmărit pe Digi Sport 3, respectiv pe canalul de Youtube al Federației Române de Baschet.

În a doua semifinală din Liga Națională, CSO Voluntari s-a impus cu 3-0 la general în fața celor de la CSM Oradea. Ilfovenii vor juca pentru prima dată în finala Ligii Naționale.

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca începe seria de play-off cu Pitești. Primul duel, programat în weekend

U-BT Cluj-Napoca și-a aflat adversara din semifinalele play-off-ului

Ultimele Stiri
abonare newsletter