Sport

FCSB a scos la vânzare biletele la meciul cu CFR

FCSB și CFR Cluj se întâlnesc duminică, de la ora 21:30, în ultima etapă din acest sezon al Ligii 1.

Bucurie mare in Gruia. Sursa foto: Facebook Fotbal Cluj CFR 1907  Cluj Napoca Bucurie mare in Gruia. Sursa foto: Facebook Fotbal Cluj CFR 1907 Cluj Napoca

 

Cele două formații sunt despărțite în acest moment de patru puncte. Ardelenii au primit deja trofeul de campioni după victoria contra Universității Craiova, din runda precedentă, astfel că duelul de la Buzău va fi unul doar de orgoliu și palmares între FCSB și CFR.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

În cursul zilei de marți, FCSB a anunțat că a scos la vânzare biletele pentru partida contra celor de la CFR. 

„Bilete online pentru FCSB - CFR Cluj! FCSB anunță că biletele pentru ultima partidă a sezonului, cu CFR Cluj, de duminică, 22 mai (21:30 – Stadionul 'Gloria', Buzău), sunt disponibile online.


Prețurile biletelor sunt următoarele:

PELUZE - 25 LEI


TRIBUNA 2 - 50 LEI

TRIBUNA 1 - 75 LEI


Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet). E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 22 mai, ora 14:00.

Programul caselor de bilete de la Stadionul ”Gloria” va fi următorul:


- SÂMBĂTĂ - 11:00 - 19:00

- DUMINICĂ - 11:00 - 21:30

Odată cu ieșirea României din starea de alertă, nu mai este obligatorie purtarea măștii de protecție, iar spectatorii nu mai trebuie să prezinte certificatul verde sau dovada efectuării unui test COVID. Cu toate acestea, vă recomandăm, pentru protecția dumneavoastră, să purtați în continuare masca în interior!

Vă mulțumim pentru sprijinul extraordinar din acest sezon și vă așteptăm alături de noi și duminică!”, a fost comunicatul celor de la FCSB.

CITEȘTE ȘI:

Acuzații grave făcute de Gigi Becali după Voluntari - FCSB 2-2: „Au avut 3.000 de euro primă de la CFR Cluj”

5 la rând! CFR Cluj o învinge pe Univ. Craiova și obține un nou titlu de CAMPIOANĂ

Când se joacă FCSB – CFR Cluj meciul pentru titlu în Liga 1

abonare newsletter