Sport

Fanii lui „U” Cluj, dezlănțuiți după înfrângerea cu Hermannstadt: „Blatiștilor! Ne-ați vândut.”

Universitatea Cluj a pierdut cu 2-1 meciul cu FC Hermannstadt și cel mai probabil va fi nevoită să joace un baraj pentru promovarea în Liga 1.

Fanii Universității Cluj la meciul cu FC Hermannstadt. FOTO: Paul Gheorgheci/Monitorulcj.ro Fanii Universității Cluj la meciul cu FC Hermannstadt. FOTO: Paul Gheorgheci/Monitorulcj.ro


Peste 20.000 de fani clujeni au plecat supărați și dezamăgiți după ce Universitatea Cluj a ratat șansa de a obține promovarea directă în Liga 1. „U” a pierdut cu 2-1 meciul cu Hermannstadt, într-o partidă în care elevii antrenați de Erik Lincar au avut o prestație modestă.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Jucătorii clujeni au părut speriați de numărul mare de spectatori din tribune și au găsit cu greu drumul spre poarta formației din Sibiu. Fanii „Șepcilor Roșii” nu au digerat deloc bine prestația favoriților și i-au acuzat de blat pe mulți dintre fotbaliști. Fotbaliștii lui „U” au fost fluierați după meci, iar unii spectatori au intrat chiar pe pista de atletism de pe Cluj Arena pentru a cere explicații, în timp ce din tribune a zburat inclusiv un scaun în direcția fotbaliștilor.


Mai mult, unii dintre fani le-au strigat jucători că au vândut meciul și au făcut blat. De altfel și pe pagina oficială a clubului au curs mesajele cu privire la un presupus blat făcut de jucători. 

Ultrașii clujeni s-au strâns după meci în fața stadionului, acolo unde le-au cerut explicații favoriților. Unii dintre jucători au fost aproape să fie linșați de fanii nervoși.


Emil Boc, criticat și el pe rețelele de socializare

Primăria Cluj-Napoca este principalul finanțator al echipei, iar furia suporterilor s-a îndreptat inclusiv spre Emil Boc. Edilul Clujului a fost contestat dur pe rețelele de socializare și chiar acuzat că nu își dorește ca echipa să promoveze. 

Iată câteva dintre mesajele transmise de fani:


„Echipele care promovează sunt stabilite politic. Au găsit găsit gașca lui Boc, Dâncu și Burleanu soluția cum să țină Dinamo în Liga 1”

„Tot în Liga a 2-a și la anu. Așa au decis alții”


„Din pacate nu se vrea clar!!! prea da cu virgula !!!! Primăria ne vrea în Liga a 2, dacă am promova trebuie investiție mai mare și nu este convenabil”

„Bocul a mai economisit câte ceva :))
Asta daca nu cumva s-ar aproba un schimb de ligi cu milițienii.”


„Administrație de 5 margarete! Echipe ca voluntari și Clinceni sunt in A iar noi dam cu trafaletul în centru fiindcă asta se vrea! Rușine!”

Monitorulcj.ro a solicitat un punct de vedere din partea lui Emil Boc, iar în momentul în care edilul va răspunde vom publica cele transmise.

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj a pierdut în fața FC Hermannstadt! „Șepcile roșii” au ratat șansa de promovare direct în Liga 1

Fanii U au făcut „show” în centrul Clujului, înainte de meciul cu Hermannstadt. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter