Sport

Fanii U au făcut „show” în centrul Clujului, înainte de meciul cu Hermannstadt. VIDEO

Fanii „U” Cluj au făcut un show în centrul orașului Cluj-Napoca înainte de meciul cu FC Hermannstadt, pentru a-și arăta sprijinul pentru echipă.

Fanii U au făcut „show” în centrul Clujului, înainte de meciul cu Hermannstadt / Foto: captură ecran

 

 


Fanii FC Universitatea Cluj s-a adunat în Piața Muzeului marți, în jurul orei 15:00, pentru a-și arăta sprijinul față de echipă.

 


În locul respectiv s-au adunat zeci de suporteri care  au bătut din tobe, au scandat diverse mesaje de susținere și au aprins torțe și petarde.

Meciul dintre „U” Cluj și FC Hermannstadt va începe la ora 19:30, iar la fața locului aproximativ 200 de jandarmi vor fi pregătiți să intervină în cazul în care apar acte de violență.


„Aproape 200 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca se află la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță a suporterilor  pe timpul desfășurării meciului de astăzi dintre cele două echipe de fotbal. Pentru desfăşurarea în condiţii de ordine şi siguranţă publică a acestui eveniment sportiv, jandarmii vor fi prezenți pe traseele de afluire și defluire ale participanților, având misiunea de a preveni și combate faptele antisociale.

Reamintim faptul că spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la discriminări de orice fel şi la violenţă.”, a transmis Jandarmeria Cluj.


Totodată, cu ocazia meciului, Primăria Cluj-Napoca a anunțat restricții de circulație în zonă:

„Restricții de circulație cu ocazia meciului de fotbal dintre FC Universitatea Cluj – FC Hermannstadt, astăzi, 10 mai 2022, în intervalul orar 17:30-21:30, pe Aleea Stadion și pe Splaiul Independenței, între str. George Coșbuc și str. Uzinei Electrice (când situaţia o impune), cu excepția mijloacelor de transport în comun CTP.”

CITEȘTE ȘI:

Restricții de circulație în Cluj-Napoca marți, cu ocazia meciului dintre „U” Cluj și FC Hermannstadt

Peste 200 de jandarmi mobilizați la meciul „U” Cluj - Hermannstadt. Ultimul joc direct pe Cluj Arena s-a încheiat cu incidente grave

abonare newsletter