Sport

Deplasare complicată pentru „U”. Clujenii joacă cu Steaua

Lupta pentru promovarea în Liga 1 continuă cu o deplasare extrem de dificilă pentru „U” Cluj, pe terenul celor de la Steaua.

Ely Fernandes în meciul cu Steaua. FOTO: Paul Gheorgheci Ely Fernandes în meciul cu Steaua. FOTO: Paul Gheorgheci

 

Roș-albaștrii nu au drept de promovare în prima ligă, dar totuși sunt pe locul al patrulea, care duce la baraj. Steaua a remizat, 0-0, împotriva celor de la Petrolul, iar acum vor să încurce și Universitatea Cluj. Partida CSA Steaua – „U” Cluj se va disputa miercuri, de la ora 19:00, pe noul stadion Ghencea.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Înainte de startul etapei cu numărul 8 din play-off, Universitatea Cluj ocupă locul trei în clasament.  Echipa antrenată de Lincar are 54 de puncte, patru mai puțin față de liderul Petrolul Ploiești și două mai puțin față de FC Hermannstadt.

Derby pe teren și în tribune

Duelul dintre Universitatea Cluj va fi unul încins pe teren, dar și în tribune. Cele două echipe s-au duelat ultima dată la începutul lunii aprilie. Ardelenii s-au impus atunci cu 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Florian Haită. 


Meciul de la Cluj a fost precedat de o serie de evenimente neplăcute petrecute în afara terenului. Ultrașii celor două formații s-au bătut în Piața Muzeului, ulterior fiind incidente și în tribunele Cluj Arena.

Duelul din Capitală se anunță cel puțin la fel de încins, după ce ultrașii clujeni au anunțat că vor face deplasarea la jocul cu Steaua.


Tot în etapa cu numărul 8 sunt programate în Liga a 2-a meciurile Unirea Slobozia – Concordia Chiajna și FC Hermannstadt – Petrolul Ploiești.

CITEȘTE ȘI:

Un fan al celor de la CSA Steaua, lovit cu brutalitate în Piața Unirii din Cluj-Napoca. VIDEO

Doi suporteri au fost reținuți după „U” Cluj - Steaua! Jandarmii au dat 18 amenzi și încearcă să identifice alți fani violenți

Ultimele Stiri
abonare newsletter