Sport

Briana Szabo continuă parcursul excelent! Clujeanca de 16 ani este în sferturi la Cairo

Briana Szabo continuă să impresioneze la ITF Cairo, acolo unde s-a calificat în sferturile de finală.

Briana Szabo are o săptămână excelentă la Cairo Briana Szabo are o săptămână excelentă la Cairo

 

La doar 16 ani, Briana Szabo continuă să impresioneze în tenisul profesionist. Clujeanca are un început excelent de sezon și a reușit să strângă primele puncte în clasamentul WTA.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Szabo s-a impus ieri după un meci de peste trei ori în fața lui Emeline Dartron, jucătoare clasată în Top 500 WTA. Astăzi, Briana a mai făcut o victimă și a obținut biletul pentru sferturile de finală.

Tânăra de 16 ani a trecut de Emily Welker cu 6-3, 6-2 și va juca mâine cu Oceane Babel din Franța pentru un loc în semifinale.


Turneul ITF de la Cairo este dotat cu premii totale de 25.000 de dolari. Briana Szabo are în acest moment 24 de puncte acumulate și ocupă locul 910 în ierarhia WTA. Sportiva născută și crescută la Cluj-Napoca poate ajunge în Top 800 în cazul unui succes obținut cu Babel.

Briana Szabo este marea speranță a tenisului clujean în acest moment. Ea a jucat anul trecut pe tabloul principal de la Winners Open și a participat în calificările de la Transyilvania Open.

CITEȘTE ȘI:

Tenis: Irina Bara și Ekaterine Gorgodze, campioane în proba de dublu de la Marbella. Este al cincilea titlu WTA câștigat

Simona Halep are antrenor de top! Românca l-a cooptat pe celebrul Patrick Mouratoglou în staff-ul ei

Ultimele Stiri
abonare newsletter