Sport

Jandarmii clujeni, obligați să intervină și la meciul „U” - Petrolul. Un fan clujean, ridicat de stewarzi

Pentru a doua oară în această lună, jandarmii clujeni au fost nevoiți să intervină la un meci disputat pe Cluj Arena.

„U” Cluj - Petrolul, incidente între fani. FOTO: Paul Gheorgheci „U” Cluj - Petrolul, incidente între fani. FOTO: Paul Gheorgheci

 

UPDATE:


Până in acest moment au fost aplicate 6 sanctiuni contraventionale astfel:
- 5 sancțiuni aplicate la Legea 4/2008 în valoare de  2000 lei;
- 1 sancțiune aplicată la  Legea 61/1991 în valoare de 100 lei.
De asemenea, sunt în derulare activităţi de identificare a tuturor celor implicaţi în aceste incidente, urmând a se dispune măsurile legale împotriva acestora.

 


Jandarmii clujeni au fost nevoiți să intervină la pauza meciului Universitatea Cluj - Petrolul Ploiești, din Liga a 2-a. Forțele de ordine au fost solicitate, după ce mai mulți fani ai Universității au încercat să ajungă la sectorul destinat echipei oaspete.

„Pe timpul desfășurării partidei de fotbal, în pauza dintre reprize, membri ai galeriei oaspete și gazde au încercat să pătrundă pe suprafața de joc prin distrugerea unor porțiuni din gardul care separă peluza oaspete, respectiv prin escaladarea gardului care desparte tribuna 2 de suprafață de joc. În acest context, un suporter gazdă a pătruns pe suprafața de joc, cu intenția de a provoca galeria oaspete.  Acesta a fost imobilizat de către stewarzii în vederea aplicării măsurilor legale. Întrucât stewarzii nu puteau face faţă acestei situații tensionate, Jandarmeria a constituit un cordon de ordine pentru a împiedica pătrunderea celorlalți suporteri pe suprafaţa de joc şi conflictul direct între galerii, folosindu-se în acest sens substanțe iritant lacrimogene.”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Cluj.


Din fericire, incidentele s-au încheiat fără victime în rândul suporterilor sau a jandarmilor clujeni.

De asemenea, sunt în derulare activităţi de identificare a tuturor celor implicaţi în aceste incidente, urmând a se dispune măsurile legale împotriva acestora.


Jandarmii clujeni au fost nevoiți să intervină și la meciul cu CSA Steaua, atunci când între suporterii clujeni și cei bucureșteni s-a iscat o adevărată bătaie în centrul orașului.

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj - Petrolul, meciul cu cei mai mulți fani în actualul sezon din Liga a 2-a

„U” Cluj și mai aproape de promovarea directă! „Studenții” au făcut o repriză de vis cu Petrolul

Ultimele Stiri
abonare newsletter