Sport

„U” Cluj - Petrolul, meciul cu cei mai mulți fani în actualul sezon din Liga a 2-a

Peste 14.000 de fani au fost prezenți marți seara la meciul „U” Cluj - Petrolul 3-1, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii a 2-a.

Număr record de fani la meciul „U” Cluj - Petrolul Număr record de fani la meciul „U” Cluj - Petrolul

 

Universitatea Cluj a anunțat că la meciul cu Petrolul au fost prezenți în tribune 14.100 de fani, o cifră record pentru actualul sezon din Liga a 2-a. De altfel, în ultimii ani „U” Cluj ne-a obișnuit cu un număr mare de spectatori în tribune pentru ceea ce reprezintă eșalonul secund.


În 2019, la meciul Universitatea Cluj - FC Hermannstadt au participat 25.664 spectatori. Partida care a contat la vremea respectivă pentru promovarea în Liga 1 s-a încheiat cu o înfrângere și o serie de incidente în tribune.

„U” Cluj - Petrolul, la bătaie cu derby-urile din Liga 1


Meciul cu cea mai mare asistență din acest sezon în fotbalul românesc este cel dintre FCSB și Dinamo, disputat la începutul sezonului. Pe Național Arena au fost prezenți atunci 36.147 de spectatori.  


La duelul dintre Rapid și FCSB, disputat în luna august, au fost prezenți 35.000 de spectatori. Peste 20.000 de fani au fost prezenți în tribune la meciurile FCSB - CSU Craiova,  FCSB - Rapid sau CSU Craiova - CFR Cluj.

CFR Cluj ar fi putut intra și ea în topul echipelor cu un număr uriaș de spectatori, dacă ar fi avut un stadion la fel de mare. Campioana României a anunțat sold out meciul cu FCSB cu patru zile înaintea jocului câștigat de roș-albaștrii în Gruia.

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj și mai aproape de promovarea directă! „Studenții” au făcut o repriză de vis cu Petrolul

U-BT, victorie cu emoții în fața Craiovei în Liga Națională

Ultimele Stiri
abonare newsletter