Sport

Brandon Brown și Patrick Richard candidați pentru echipa sezonului în Champions League

Brandon Brown și Patrick Richard, fundașii lui U-BT Cluj-Napoca, a fost propuși pentru echipa sezonului în Basketball Champions League.

Patrick Richard, alături de colegii de la U-BT Cluj-Napoca. Sursă foto: Basketball Champions League Patrick Richard, alături de colegii de la U-BT Cluj-Napoca. Sursă foto: Basketball Champions League

 

U-BT Cluj-Napoca a fost eliminată marți seară de MPH Riesen Ludwigsburg, în sferturile de finală din Basketball Champions League, dar parcursul clujenilor a fost unul impresionant.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Pentru evoluțiile avute de-a lungul sezonului, Brandon Brown și Patrick Richard ar putea fi recompensați cu un loc în echipa ideală a stagiunii. 

Richard, 32 de ani, a încheiat sezonul din Basketball Champions League cu o medie de 14.8 puncte pe meci, 4.8 pase decisive, 4.6 recuperări pe meci și o intercepție pe meci. „Petrică” a marcat 42,8% din aruncările din acțiune și 41,2% din aruncările de trei puncte la care s-a adăugat un procent de 87,2% la aruncările libere.


Brandon Brown, 32 de ani, a avut o medie de 14.2 puncte pe meci, 5.7 pase decisive și 1.4 intercepții pe meci.  În ceea ce privește procentajul aruncărilor reușite, Brown a terminat 47.1 % FG, 45.3% la aruncările de trei puncte și 77.5% procentajul la aruncările libere.

Echipa ideală a sezonului în Basketball Champions League va fi stabilită în urma voturilor exprimate de antrenor, fani și jurnaliștii acreditați.


Înainte de Final Four-ul de la Bilbao, BCL va anunța cei cinci jucători din echipa ideală a sezonului, MVP-ul sezonului, cel mai bun tânăr jucător, dar și antrenorul anului.

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca - Ludwigsburg s-a jucat într-o atmosferă senzațională. VIDEO

FINAL DE DRUM! U-BT Cluj-Napoca, eliminată de Ludwigsburg în Champions League

abonare newsletter