Sport

Neluțu Varga, furios după înfrângerea cu FCSB: „Îi dau afară pe toți”

Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, nu concepe ratarea titlului în acest sezon și este pregătit să renunțe la Dan Petrescu și staff-ul său în cazul unui eșec.

Neluțu Varga nu vrea să rateze titlul în sezonul 2021/2022 Neluțu Varga nu vrea să rateze titlul în sezonul 2021/2022

 

CFR Cluj a încheiat sezonul regulat cu un avantaj de 14 puncte în fața celor de la FCSB și era favorită la titlu, în ciuda faptului că în play-off se înjumătățesc punctele. Echipa antrenată de Dan Petrescu a cedat puncte importante cu Farul, Craiova și FCSB, iar ultima este la doar două puncte distanță în clasament.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

CFR Cluj a pierdut în weekend, 1-0, cu FCSB într-unul dintre cele mai slabe meciuri făcute de echipa lui Dan Petrescu în acest sezon. Prestația modestă și rezultatul final l-au enervat teribil pe Neluțu Varga. 

Conform GSP.Ro, patronul campioanei ar fi tunat: „Dacă pierdem titlul vă dau afară pe toți!”, un mesaj îndreptat clar spre Dan Petrescu, Cristi Balaj, Marius Bilașco sau Bogdan Mara. În plus, există și zvonuri că Cristi Panin a vorbit la telefon cu patronul echipei, chiar în timpul disputei din Gruia.


Panin, cel care este mâna dreaptă a lui Petrescu pe banca tehnică, a fost filmat în timpul partidei în timp ce discuta la telefon. Nu se știe cu exactitate dacă telefonul primit de Panin a venit de la Neluțu Varga sau alți apropiați  ai clubului.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, învinsă de FCSB cu 0-1. FCSB nu a mai câștigat în fața CFR Cluj din 2014

FCSB nu a mai câștigat în fața CFR Cluj din 2014! Campioana are 5 victorii la rând în fața roș-albaștrilor

Ultimele Stiri
abonare newsletter