Sport

CFR Cluj – FCSB, sold out! Meciul sezonului în Liga 1 se joacă cu tribunele pline

CFR Cluj – FCSB se joacă duminică, 17 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a 5-a din play-off-ul Liga 1.

CFR Cluj – FCSB, sold out CFR Cluj – FCSB, sold out

 

CFR Cluj – FCSB este meciul care poate decide titlul în sezonul 2021/2022, iar fanii campioanei au luat cu asalt casele de bilete. Cu patru zile înainte de marele meci, oficialii clubului din Gruia au anunțat că toate biletele au fost vândute.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Capacitatea arenei din Gruia este de 22.198 de locuri, dar sunt bine cunoscute problemele la inelul 2 al peluzei. Astfel, la partida dintre CFR Cluj și FCSB vor participa aproximativ 18.000 de spectatori, o cifră excelentă pentru un meci din Liga 1.

Sportul clujean atrage fani

Clujenii par dornici să vadă din nou pe viu evenimentele sportive, după restricțiile impuse de pandemia de COVID-19. Partida CFR Cluj – FCSB va fi al treilea eveniment sportiv din această lună cu un număr impresionant de fani în tribune.


Meciul de fotbal Universitatea Cluj – Steaua București, disputat joia trecută, a adunat în tribune peste 9.000 de spectatori.  Un alt moment important s-a produs la meciul dintre U-BT Cluj-Napoca. Peste 10.000 de fani au umplut BT Arena și au încurajat echipa neîncetat.

Cel mai probabil, BT Arena va fi din nou arhiplină la meciul trei dintre U-BT Cluj-Napoca și Riesen Ludwigsburg, programat săptămâna viitoare.

CITEȘTE ȘI:

Delegarea lui Kovacs a aprins derby-ul CFR Cluj – FCSB. Cristi Balaj: „Nu am mai vorbit cu el de mult timp”

CFR Cluj și Dinamo Kiev vor juca un meci amical în Gruia

Ultimele Stiri
abonare newsletter