Sport

Denis Ciobotariu a câștigat litigiul cu CFR Cluj. Trupa din Gruia, obligată la plata restanțelor

CFR Cluj este obligată să-i plătească restanțele salariale fundașului roman Denis Ciobotariu.

Denis Ciobotariu și Claudiu Petrila în tricoul lui CFR Cluj. Sursă foto: Facebook CFR Cluj Denis Ciobotariu și Claudiu Petrila în tricoul lui CFR Cluj. Sursă foto: Facebook CFR Cluj

 

Campioana României l-a împrumutat pe Denis Ciobotariu la FC Voluntari și s-a trezit cu un litigiu din partea jucătorului. Ciobotariu Jr. a depus memoriu la FRF și urmează să primească restanțele financiare.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

„CIOBOTARIU DENIS vs. FC CFR 1907 CLUJ SA –Pretenții financiare. Admite în parte cererea reclamantului. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante, a bonusului și a cheltuielilor de procedură. Respinge restul pretențiilor având ca obiect TVA aferent drepturilor financiare. Cu recurs în termen de 5 zile. Pronunțată azi, 23.03.2022, în ședința nepublică, la sediul LPF”, se arată în decizia Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF.

Denis Ciobotariu este jucătorul celor de la CFR Cluj până în 2024. Tânărul fundaș central a fost împrumutat în actualul sezon la FC Voluntari, acolo unde este pregătit de tatăl lui.


CFR Cluj s-a duelat cu FC Voluntari în prima etapă din play-off. Ardelenii s-au impus cu 3-1, într-un meci în care Denis Ciobotariu nu s-a aflat în lot.

CITEȘTE ȘI:

Denis Ciobotariu, împrumutat de CFR Cluj. Jucătorul va fi antrenat de tatăl său la noua echipă

Denis Ciobotariu va pleca de la CFR Cluj. Dan Petrescu l-a anunțat că își poate căuta echipă

Ultimele Stiri
abonare newsletter