Sport

Lovro Cvek, noul jucător de la CFR Cluj, a povestit cum a fugit din calea războiului: „M-a sunat soția la 6 dimineața că începe războiul”

Lovro Cvek a fost transferat în această săptămână de CFR Cluj, în urma conflictului din Ucraina.

Lovro Cvek,  noul mijlocaș de la CFR Cluj Lovro Cvek, noul mijlocaș de la CFR Cluj

 

Fotbaliștii din Ucraina au voie să se transfere în această perioadă la alte echipe, iar unii dintre ei și-au găsit deja noi destinații. Lovro Cvek, mijlocaș defensiv, este ultima achiziție făcută de CFR Cluj.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Jucătorul adus de la Zorya Luhansk a povestit cum a aflat de începutul războiului, dar și drumul spre România.

„Sunt foarte fericit că am devenit parte din acest club mare. Am auzit multe lucruri bune despre CFR şi sunt foarte, foarte fericit. Eram în Ucraina, dormeam, m-a sunat soţia mea în jurul orei 6 şi mi-a spus că a început războiul. Nu îmi venea să cred, apoi am început să sun pe toată lumea. În cele din urmă, am ajuns aici, totul este bine, dar acest război este incredibil. Nu-mi vine să cred ce se întâmplă, sper ca în curând să se termine şi totul să fie bine.”, a declarat noul jucător pentru CFR TV.


Lovro Cvek  nu a fost nicio clipă în pericol, dar colegii din Ucraina au fost nevoiți să rămână în țară.

„Nu am fost speriat pentru nu am auzit nimic atunci. În Zaporojie nu a fost nimic, aşa că a fost mai uşor pentru mine, dar după ce am văzut celelalte lucruri, a fost complet diferit. Am plecat din ţară chiar când a început războiul. Foştii colegi ucraineni nu pot părăsi ţara din cauza acestei situaţii. Am vorbit cu ei, sunt puţin speriaţi, dar şi ei speră ca totul să revină la normal", a mai adăugat Lovro Cvek.


Noul mijlocaș de la CFR Cluj a bifat 23 de meciuri pentru Zorya în actuala stagiune.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj se întărește pentru play-off. A adus un mijlocaș din Ucraina în Gruia

CFR Cluj analizează trei atacanți din Elveția pentru sezonul viitor

Ultimele Stiri
abonare newsletter