Sport

CFR Cluj se întărește pentru play-off. A adus un mijlocaș din Ucraina în Gruia

CFR Cluj se întărește pentru play-off și l-a transferat pe Lovro Cvek, un mijlocaș defensiv croat de 26 de ani din Ucraina. A fost legitimat la Zorya Lugansk până de curând.

CFR Cluj se întărește pentru play-off. A adus un mijlocaș din Ucraina în Gruia/ Foto: CFR Cluj Facebook CFR Cluj se întărește pentru play-off. A adus un mijlocaș din Ucraina în Gruia/ Foto: CFR Cluj Facebook

 

 


Fotbalistul a bifat 23 de apariții pentru Zorya Lugansk, în acest sezon - locul patru în Ucraina în momentul în care a fost întrerupt campionatul.

 


Însă CFR Cluj l-a transferat în Gruia și îi urează cât mai multe realizări aici.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

„Bun venit, Lovro Cvek! Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul mijlocașului croat Lovro Cvek.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a evoluat până acum câteva săptămâni la Zorya Luhansk, în Ucraina, echipă pentru care a bifat 52 de meciuri. Anterior experienței din Ucraina, Lovro a mai jucat în Slovacia la FK Senica, în Slovenia la NK Celje, NK Aluminij și DNŠ Zavrč, dar și în țara natală la NK Varazdin. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, scrie în anunțul de pe pagina de Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA.


Mijlocașul defensiv Lovro Cvek a semnat un contract cu CFR Cluj până la finalul sezonului, dar care are opțiunea de prelungire pentru încă doi ani.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a început perfect play-off-ul. Campionii au trecut de FC Voluntari. VIDEO

Camora l-ar vrea pe Octavian Popescu la CFR. Fundașul din Gruia a remarcat și un jucător crescut la „U”

abonare newsletter