Sport

CFR Cluj primește vizita celor de la UTA. Roger vrea să marcheze în Gruia

CFR Cluj primește marți de la ora 17:30, vizita celor de la UTA în etapa cu numărul 25 din Liga 1, într-un meci special pentru Roger

CFR Cluj primește vizita celor de la UTA. Roger vrea să marcheze în Gruia CFR Cluj primește vizita celor de la UTA. Roger vrea să marcheze în Gruia

 

 


„Feroviarii” au terminat la egalitate meciul jucat în ultima etapă, în deplasarea de la Craiova, însă nu au pierdut din avansul pe care îl au față de FCSB, care a înregistrat același rezultat în disputa cu FC U Craiova 1948.

 


UTA a câștigat în schimb în weekend, 1-0, împotriva celor de la Sepsi, după 10 etape fără victorie. Succesul arădenilor a sosit la scurt timp după plecarea lui Gyuszi Balint și instalarea pe banca tehnică a lui Ionuț Badea.

CFR Cluj suferă în 2022 și caută prima victorie. A treia partidă a însemnat al treilea rezultat de egalitate pentru echipa lui Dan Petrescu.


Campionii României au fost egalați în minutele de prelungire ale jocului cu Universitatea Craiova, după ce Petrila a deschis scorul după aproximativ un sfert de oră de joc. Camora a fost eliminat în minutul 85, văzând al doilea cartonaș galben. CFR Cluj avea să termine partida în dublă inferioritate numerică, Bălgrădean fiind eliminat la scurt timp după golul egalizator reușit de Gustavo în minutul 90+6.

Tot 1-1 a fost și la ultima apariție pe teren propriu a lui CFR Cluj. Contra Botoșaniului a marcat Deac de la punctul cu var în finalul primei reprize. „Feroviarii” au fost egalați în ultimele 10 minute.


UTA vine cu un suflu nou

UTA a decis să se despartă de Gyuszi Balint și l-a numit în postura de antrenor principal pe Ionuț Badea. Noul antrenor al echipei a fost salvat de intervențiile lui Florin Iacob și inspirația lui Miculescu în disputa cu Sepsi din weekend.

Arădenii mai au șanse matematice pentru a intra în play-off, dar pentru acest lucru au nevoie de puncte inclusiv la Cluj. UTA are cel mai slab atac din primele 10 clasate și are o medie de mai puțin de un gol pe meci în 24 de etape. David Miculescu este principalul golgheter al echipei cu 7 reușite în sezonul 2021/2022.


Roger vrea să marcheze la Cluj

CFR Cluj s-a înțeles deja cu atacantul brazilian Roger de la UTA, cel care va îmbrăca tricoul vișiniu din stagiunea următoare. Cu toate astea, sud-americanul este decis să facă un meci mare în Gruia, conform unor declarații făcute de Erico da Silva, colegul său de cameră.

„Stau cu Roger în cameră și vorbim tot timpul. Noi avem o mentalitate puțin diferită, el este și mai motivat că joacă împotriva celor de la CFR Cluj, mi-a spus că vrea să marcheze unul sau două goluri, dacă se poate. E o motivație în plus pentru el acest joc. Indiferent că merge sau nu la CFR, sută la sută va da maximum în meciul de mâine” – a declarat Erico da Silva.

Echipele probabile

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Graovac, Burcă, Ștefan – Bordeianu, Boateng, Deac – Sacko, Debeljuh, Petrila.

UTA: Iacob – Shlyakov, Benga, Erico, Baravykas – Batha – Dangubic, Ubbink, Roger, Miculescu – Laukzemis.

CITEȘTE ȘI:

Scandalul înjurăturilor la CFR Cluj, tranșat de un fost colaborator al lui Petrescu: „Nu o să-l înjure niciodată pe Deac, se descarcă pe cei care nu-i răspund”

CFR CLUJ, final dramatic cu Universitatea Craiova. Oltenii au egalat la finalul meciului

abonare newsletter